Formuepleje ansætter Leif Hasager som investeringsdirektør for yderligere at styrke investeringsområdet

Verdensøkonomien befinder sig lige nu i en ekstrem tilstand: lave renter, lav vækst, for høj gæld i den udviklede del af verden. Investeringsmæssigt er det stærkt udfordrende og det har aldrig været vigtigere i nyere tid at være årvågen, forudseende og at turde gå andre veje for at beskytte investorenes formuer og sikre et godt langsigtet afkast.

Derfor har vi i Formuepleje ansat en ny investeringsdirektør med 30 års erfaring, blandt andet 20 år som investeringsansvarlig i en større dansk pensionskasse. Han har en unik viden og er blandt professionelle kendt som en person, der kan se investeringsmuligheder før alle andre," siger Niels B. Thuesen adm. direktør i Formueplejekoncernen.

Med ansættelsen af Leif Hasager styrker Formuepleje yderligere kompetencerne på asset allokation og risikostyring, men får også tilført en række kompetencer indenfor manager-udvælgelse, alternative investeringer og andre mindre kendte aktivklasser. Leif Hasager har over 25 års praktisk og akademisk erfaring fra den finansielle sektor. Han har det seneste år beskæftiget sig med at udvikle emerging markets-aktiviteterne hos Sparinvest i Luxembourg.

Frontløber med sans for investering
Leif Hasager har et dybtgående kendskab til praktisk asset allokation - altså hvilke aktivklasser man skal have og hvilken sammensætning, der er hensigtsmæssig. Han har et stort kendskab til avanceret risikostyring og scenarieanalyser, lang erfaring med mange aktivklasser og stor viden om manager-selektion. Gennem sin professionelle karriere som investerings-ansvarlig for en pensionskasse og rådgiver for andre institutionelle investorer har Leif Hasager bevist, at han tør skille sig ud fra flokken ved at tage en række rigtige og væsentlige beslutninger, der på tidspunktet har været kontroversielle, men som resten af den institutionelle branche efterfølgende har taget til sig. For eksempel var han en af de første til at investere størstedelen af aktieporteføljen i udenlandske aktier fremfor danske aktier (blandt institutionelle investorer). Han var også blandt de første til at give emerging market-aktier en markant vægt i aktie-porteføljen og til at investere i emerging markets obligationer samt frontier-markeder både for aktier og obligationer. Begge er aktivklasser, som efterfølgende er generelt accepteret blandt institutionelle investorer. Leif Hasager har desuden et stort kendskab til alternative investeringer - både noterede og unoterede.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>