Fokus ud med flot resultat

Det unoterede investeringsselskab har netop offentliggjort sit årsregnskab for 2011. Med et resultat på 21,8 mio. kr. og et udbytte på 8 kr. pr. aktie, opnåede aktionærerne et samlet afkast i 2011 på 12,4 %.

Ledelsen betegner resultatet som tilfredsstillende set i lyset af, at obligationsindekset i samme periode gav et afkast på godt 6 %.

Fra starten af regnskabsåret var selskabet positioneret ud fra en forventning om lavere renter i løbet af 2011, mens markedet, specielt i det tidlige forår var fokuseret på stigende renter. I løbet af 2. kvartal ændrede markedet opfattelse og renterne begyndte at falde igen til gavn for selskabets indtjening.

I takt med at renterne er faldet til historisk lave niveauer, er forskellen mellem obligationsrenten og selskabets lånerente også blevet mindre. Der er derfor udsigt til et lavere afkast i selskabet i 2012 sammenlignet med 2011, men der forventes stadig et positivt og tilfredsstillende resultat i 2012.

Selskabets ordinære generalforsamling afholdes den 18. april, hvor bestyrelsen vil indstille, at der igen betales et udbytte på 8 kr. pr. aktie

Læs Formuepleje Fokus årsrapporten 2011 som PDF

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>