Finansprofil ny direktør i Formuepleje

Formuepleje har ansat Niels B. Thuesen som ny administrerende direktør for Formuepleje Holding A/S. Ansættelsen medfører samtidig en mindre ledelsesrokade i Formuepleje-koncernen.

Den 49-årige Niels B. Thuesen var gennem mere end et årti en markant direktør for BankInvest Gruppen. De seneste år har han især beskæftiget sig med strategiudvikling og strategimple­men­te­ring for kapitalforvaltere i Danmark og udlandet, hvilket gjorde ham til et oplagt valg for besty­relsen i Formuepleje Holding.

"Niels B. Thuesen har udvist en imponerende evne til at se udviklingsmuligheder indenfor kapi­tal­forvaltning. Samtidig besidder han både en stor erfaring som leder og har en tung økono­misk bag­grund, så derfor er vi ikke i tvivl om, at Niels B. Thuesen kan løfte Formuepleje-koncernen til et nyt niveau," fortæller Formuepleje Holdnings bestyrelsesformand, advokat Steffen Ebdrup.

Niels B. Thuesen har sideløbende med sin egen konsulentvirksomhed haft en række bestyrelses­poster, spændende fra sæde i et family office til humanitært arbejde i Danida. Han er uddannet cand. merc. og tiltræder i sit nye job den 1. juli 2012.

"Jeg har stor respekt for de investeringsresultater, som Formuepleje har skabt gennem de seneste 25 år. Med udgangspunkt i den tungere del af investerings-strategien, og med klokkeklare værdier som uafhængighed og gennemsigtighed i højsædet, har Formueplejes investorer opnået høje afkast på baggrund af en forholdsvis lav risiko, hvilket helt naturligt aftvinger respekt. Jeg glæder mig til at få tangentporteføljeteorien helt ind under huden, for den ser jeg også i fremtiden som en hjørnesten i Formueplejes investeringsmodeller," konstaterer Niels B. Thuesen.    

Niels B. Thuesen afløser Erik Møller som administrerende direktør for Formuepleje Holding. Den ene af de to grundlæggere har således valgt at slippe den daglige kontakt til sit livsværk. I forbindelse med ansættelsen af Niels B. Thuesen, er Søren Astrup udnævnt til direktør for Formuepleje Management A/S, hvor han afløser Esben Vibe, mens Henry Høeg uændret fortsætter som direktør for Formuepleje A/S, Fondsmæglerselskab.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>