Vær tro mod strategien

Storm på finansmarkederne. Vi er klar med råd og vejledning, så du som investor kan være rolig.

De seneste uger har medierne dagligt testet investorernes nerver med dommedagsprofetier fra diverse økonomer og finansstrateger, hvilket gør det svært at bevare roen og holde fast i sine investeringer.

Læg en strategi

Al erfaring viser, at det der gør forskellen på en god og en dårlig investering er planlægningen.

Hvor store udsving kan man tåle i urolige tider, hvornår skal midlerne bruges, er der andre dele af formuen som kan/skal bruges først?

Dette er nogle af de spørgsmål, man bør forholde sig til, når man som investor fastlæggelser sin strategi, vel at mærke INDEN man investerer.

Giv strategien et serviceeftersyn

Som udgangspunkt bør man ikke foretage sig noget i urolige tider.

Store kursfald eller kursstigninger kan dog betyde, at der skal foretages justeringer af porteføljen, så sammensætningen modsvarer den oprindeligt planlagte strategi.

Er man som langsigtet investor "gået kontant" før nedturen på aktiemarkederne startede, bør man gradvis købe aktier op på lavere niveauer. Afventer man, at roen skal sænke sig over markederne, er kurserne typisk steget en 10-15 procent, hvorfor der reelt ikke var grund til at "gå kontant" i første omgang.

Hvad sker der herfra?

Vi er desværre ikke i besiddelse af en krystalkugle og kan derfor ikke sige, hvornår roen sænker sig over aktiemarkederne.

Derfor er det bedste råd herfra at have en strategi for, hvor store udsving man kan acceptere og være tro mod sin strategi i urolige tider. Hvis tvivlen alligevel nager, så skal du kontakte din rådgiver. Vi er altid klar med råd og vejledning, så du som investor kan bevare roen, mens stormen raser.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>