Strategisk ændring i Formuepleje

Formuepleje A/S ændrer struktur, således at koncernen fremover vil bestå af et holdingselskab ved navn Formuepleje Holding A/S. Under holdingselskabet etableres to driftsselskaber, det eksisterende Formuepleje A/S Fondsmæglerselskab samt et nyt management- og administrationsselskab, Formuepleje Management A/S.

Organisatorisk struktur

En nøje forberedt ændring af selskabsstrukturen, kombineret med en konkurrent på strandhugst har gjort, at Formuepleje A/S har valgt at omstrukturere. "Vi forventer, at der i de kommende år vil komme en øget regulering af vores forretningsområde, så for at imødekomme det, vælger vi at handle nu. Vi tror på, at det både nu, og ikke mindst i fremtiden, vil gøre os endnu mere effektive og endnu mere smidige," fortæller direktør i Formuepleje A/S," Henry Høeg.

Bestyrelsen har efter mange måneders forarbejde, og efter godkendelse af diverse myndigheder, vedtaget at ændre firmaets organisatoriske struktur.

Stabsfunktioner

Fondsmæglerselskabet vil fremover stå for kapitalforvaltningen, samt den salgsrelaterede rådgivning af kunderne. I det nye selskab, Formuepleje Management A/S i Århus samles alle stabsfunktioner. Det vil sige aktionærsekretariat, juridisk sekretariat og generel customer- og investor relations. I forbindelse med ændringerne opprioriteres området public og investor relations med ansættelse af en journalist.

Højtspecialiserede medarbejdere

Omstruktureringen er blevet mere omfattende end oprindeligt planlagt. Det skyldes, at fem medarbejdere fra afdelingen i København er blevet headhuntet af en af Formueplejes konkurrenter. "Når man beskæftiger højtspecialicerede medarbejdere med et stort engagement, så er der altid en risiko for at andre i branchen får øje på deres kvaliteter. Det er en del af gamet, og jeg ser det i høj grad som en anerkendelse af Formuepleje. Samtidig glæder vi os til at skulle på jagt efter nye medarbejdere på et tidspunkt, hvor der er kvalificerede folk at få," slutter Henry Høeg.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>