Kunsten at vælge

Mange valgmuligheder påfører den enkelte større ansvar. Derfor kan mindre være bedre, når man tænker investeringsmuligheder og ønsker at træffe et valg med sikker hånd.

Udbuddet af investeringsprodukter er steget kraftigt igennem en årrække. Der er 306 afdelinger i danske investeringsforeninger. Dertil kommer udbud af produkter fra andre udbydere som for eksempel Formuepleje.

Endelig kan danske investorer vælge mellem 200 børsnoterede aktier og 300 obligationer alene i Danmark over deres netbank. Globalt vil jeg undlade at forsøge regnestykket, men der er adgang til titusinder af fondskoder. Vi er naturligvis alle enige om, at investorer som minimum skal have mulighed for:

  • At vælge mellem at gøre det selv eller vælge mellem konkurrerende udbydere af investeringsløsninger.
  • At der skal være adgang til løsninger med forskellige risikoniveauer fra lav til høj.
  • At have adgang til forskellige løsninger med forskellige honorarstrukturer, herunder løsninger, hvor rådgiver ikke får uigennemskuelige tegningsprovisioner etc.

Men derfra og så til at udbydere tilbyder nicheprodukter, som har afdelinger i underholdningsaktier, særligt "grønne" aktier og andre meget smalle løsninger, er der langt.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>