G4S gør det rigtige ved at opgive købet af ISS

Bare få dage efter G4S offentliggjorde, at de ville overtage ISS meldte Formuepleje klart ud, at det ikke var nogen god idé. Tirsdag opgav G4S, at gennemføre handlen. Det skete efter, at de havde haft lejlighed til at gennemgå stemmerne fra en lang række store investorer forud for den planlagte generalforsamling onsdag.

Formuepleje bakker selvsagt op om beslutningen, men omvendt vil det være naturligt, hvis det mislykkede opkøbsforsøg får konsekvenser for G4S-formand, Alf Duch-Pedersen.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>