Formueplejedage 2011: Nyt fra Formueplejeselskaberne

Op mod 1500 aktionærer benyttede muligheden for at deltage i efterårets formueplejedage 2011. Interessen var dog så stor, at der ikke var plads til alle. Derfor besluttede vi at optage indlæggene fra Esben Vibe, Henry Høeg og Søren Astrup på video og gøre dem tilgængelige for alle.

Direktør Esben Vibe fortæller om udviklingen i de syv børsnoterede Formueplejeselskaber, dels i regnskabsåret 2010/2011, dels siden 1. juli 2011. Derudover forklarer Esben Vibe, hvordan bestyrelsen og ledelsen sikrer sig, at der er fuldt overblik over risikoen i de syv børsnoterede selskaber. (Hent slides på pdf).

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>