Formueplejedag forår 2011 - Tak for sidst

Forårets Formueplejedage er nu veloverståede. Op mod 1500 aktionærer benyttede muligheden for at høre nyt fra Formuepleje. De fem indlæg spændte bredt og blev alle godt modtaget.

Direktør for Formueplejeselskaberne, Esben Vibe koncentrerede sig i sit indlæg om udviklingen i selskaberne generelt. Han havde specielt stort fokus på at forklare, hvorfor selskabernes tilbagekøb af egne aktier ikke ændrer noget for de øvrige aktionærer. 

Formueforvalterne Jens Bruun og Thomas Berngruber talte henholdsvist øst og vest for Storebælt om Formueplejes syn på investeringer i de såkaldte "emerging markets". Indlæg, der anerkendte det store potentiale i lande som Kina, Indien og Brasilien, men som samtidig advarede mod overdrevet optimisme.

Søren Astrup, der er direktør for formueforvaltningen, satte fokus på de mange ubekendte faktorer i globale økonomi lige nu. Med udgangspunkt i gældskrisen i Sydeuropa, jordskælvet i Japan og krigen i Libyen, var konklusionen, at væksten er tilbage, men frygten for inflation vurderes som overdrevet, så både aktier og realkreditobligationer bør stige inden årets udgang.

Formuerådgiver Anders Bjørnager tog i sit oplæg fat i, hvordan en god investering kræver overblik over formuen. Derefter blev formueanalyse, skat og  selvangivelse 2010 berørt. Til slut mundede rådgivningsindlægget ud i kommentarer om investeringsselskaber og porteføljeaktier. 

Direktør i Formuepleje A/S, Henry Høeg sluttede rækken af indlæg med at bore i begrebet investorpsykologi. Rækken af eksempler gav anledning til mange smil og højlydte grin blandt tilhørerne, og emnet blev debatteret livligt under den efterfølgende middag.

Som noget nyt var der denne gang mulighed for at stille spørgsmål til indlægsholderne, og der var mange der benyttede sig heraf De positive erfaringer betyder, at vi i fremtiden, så vidt muligt, vil prioritere en spørgerunde i programmet for Formueplejedagene. 

Endnu en gang tak for sidst til alle jer der var med. 

Indlægsholdernes præsentationer kan ses her: 

HENT PRÆSENTATION I PDF FORMAT

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>