Den europæiske redningspakke er ikke nok

Gældsudfordringen er der stadig.

EU-ledernes hjælpepakke er et skridt i den rigtige retning, men gældskrisen er langt fra slut. I et interview på Børsen TV, siger Formueforvalter René Rømer, at der ikke gribes fat i årsagen til problemerne.

EU-lederne har vundet tid, men Formuepleje frygter, at det næste land i rækken snart stiller op med behov for en gældssanering af samme omfang, som den Grækenland netop har fået. Portugal er umiddelbart den mest oplagte kandidat, men også Italien, Spanien eller sågar Frankrig kan komme i alvorlige problemer.

Se René Rømer på BørsenTV

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>