Blik for markederne

Formueplejes team af formueforvaltere agerer globalt, og derfor holder de blikket fast rettet mod nyhedsstrømmene – døgnet rundt.

De finansielle markeder holder kun fri to døgn hver uge. Fra søndag aften klokken 22 dansk tid, hvor børsen åbner i New Zealand, og fem døgn frem til de ringer med klokken i New York fredag aften, bliver der handlet konstant et eller andet sted på kloden. Formueplejes team af formueforvaltere agerer globalt. Derfor har de også et øje på markederne i alle deres vågne timer, og indimellem handler de faktisk på børserne i Asien, mens de sover.

"Det har altid været vores strategi at begrænse antallet af handler til et absolut minimum, da al erfaring viser, at hyppig handel over tid blot udhuler værdierne. Det betyder dog langt fra, at vi sidder med armene over kors og venter på at kurserne udvikler sig fordelagtigt. Vi følger hele tiden markederne tæt, dels for at spotte den attraktive handel før andre, men bestemt også for at tage de nødvendige forbehold, når der er optræk til uro," forklarer direktør for formueforvaltningen, Søren Astrup.

At være opdateret på alle de forhold i verden, der kan påvirke kurserne, er omdrejningspunktet i en formueforvalters job. De skal hele tiden forsøge at skue
frem i tiden og for at kunne gøre det på en kvalificeret måde, så er det nødvendigt at følge med konstant. Det betyder, at de i deres daglige arbejde læser bunker af analyser, udarbejdet af verdens største banker og organisationer som eksempelvis OECD, mens de samtidig følger den løbende nyhedsstrøm.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>