Attraktivt potentiale i danske realkreditobligationer

Obligationerne er faldet i de seneste måneder i takt med kraftige rentestigninger, hvilket har haft en negativ indvirkning på Formueplejeselskaberne. Vi vurderer dog, at renterne er steget for meget på kort tid. Samtidig har den seneste periodes rentestigning medført, at danske realkreditobligationer historisk set giver et yderst attraktiv afkast både i forhold til korte renter og danske statsobligationer, så derfor er det fremadrettede potentiale på realkreditobligationer meget interessant.

Rentemarkederne er kommet i fokus igen efter Den Europæiske Centralbank i sidste uge overraskende annoncerede, at de forventer at hæve den toneangivende rente i løbet af de næste par måneder. Stort set alle er blevet taget på sengen af disse udmeldinger, og derfor er især de korte renter efterfølgende kravlet op. Det betyder, at markederne nu har indregnet 4 renteforhøjelser fra Den Europæiske Centralbank i løbet af det kommende år, så det forventes at den toneangivende rente vil være 2% om et år.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>