Undgå renter på restskat for 2010

Med vedtagelsen af Forårspakken er reglerne for frivillig indbetaling af restskat ændret for indkomståret 2009 og senere.

Hvis De betaler restskat for 2010 frivilligt og senest den 1. juli 2011, er renten lavere, end hvis De venter til SKAT opkræver den efter den 1. juli.

Frivillig indbetaling af restskat for indkomståret 2010 kan således ske frem til 1. juli 2011, og som noget nyt skal der betales en dag til dag rente. Renten fastsættes til den effektive obligationsrente med tillæg af 2%. Dermed bliver den samlede rente på 4,2% for 2010.

Bemærk at rentebeløbet fradrages i indbetalingen, så rentebeløbet skal indbetales sammen med restskatten.

Indbetalinger foretaget efter 1. juli tillægges et fast procenttillæg. Procenttillægget opgøres som dag til dag renten tillagt 4%. For 2010 er det 6,2%.

De er velkommen til at kontakte os på tlf. 87 46 49 00 for nærmere rådgivning.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>