Risikoen er indkapslet

Lige nu står analytikerne i kø for at spå om et forestående krak og double dip. De får ubegrænset taletid i medierne.

Det er klart, at vi er professionelt bekymrede for, hvad den nuværende situation kan udvikle sig til. Vores verdensbillede er dog præcist som beskrevet i seneste udgave af Magasinet FORMUE - Vi tror ikke på double dip som et hovedscenarie, uagtet at nyhedsflowet på nøgletalsfronten i USA ikke peger mod høj vækst. Der er dog positive historier visse steder. Vi har haft en fornuftig regnskabssæson og væksten i bl.a. Tyskland og Asien er ganske høj. Men det gider ingen skrive om.

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>