Lav rente = højt afkast

Renten på den toneangivende 10-årige danske statsobligation ligger på det laveste niveau i 25 år, ligesom den tyske 10-årige rente er faldet til det laveste niveau nogensinde. De ekstremt lave renter betyder dog ikke, at afkastpotentialet er blevet mindre for vores obligationsinvesteringer. Tværtimod.

Med de lave renter in mente, er det naturligt som investor at spørge sig selv:

Er afkastpotentialet ved obligationsinvesteringer hos Formuepleje ved at være udtømt?

Svaret er: Afkastpotentialet er fuldt ud tilstede

Det næste spørgsmål lyder:

Med en 10-årig rente i Danmark på ca. 2,5% kan det da slet ikke gå at låne til obligationsinvesteringer, som det sker i flere af Formueplejes produkter? Særligt ikke når der kun anvendes EUR som finansiering?

Svaret er: Det kan betale sig

I det følgende vil jeg forklare, hvorfor svarene set med vores øjne kan være så simple.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>