God interesse for flexlånsauktioner

Formueplejes Erik Bech analyserer investorernes interesse for flexlånsauktioner.

Realkredit Danmark har indledt flexauktionerne med en F1-rente på 1,43 procent, og formueforvalter Erik Bech fra Formuepleje siger, at dagen har vist en god interesse hos investorerne.

I de kommende dage vil også Nykredit, BRF og Nordea gå i gang med flexauktioner, der skal afgøre det kommende renteniveau for landets mange flexlånere.

Ser man frem, så forventer markedet, at niveauet for F1-lån om et år vil ligger omkring 2 pct., siger Erik Bech. Der er altså udsigt til stigende renter, men historisk set er der fortsat tale om et lavt renteniveau.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>