De store planers alder ...

Planlæg, hvordan opsparingerne skal bruges, når pensionen melder sig. En nedsparingsplan skaber overblik.

De store planers alder er det tidspunkt i livet, hvor vi går fra arbejdsliv til pensionistliv. Udover tid - masser af tid - har vi  sandsynligvis nu også økonomien til at leve vores store planer ud. Men med den nye tilværelse melder der sig også meget, der skal tages stilling til.

I min rådgivning møder jeg mennesker, som har masser af energi og ideer til den nye tilværelse som pensionister. Så det med den ekstra tid er ikke et problem, den er fortsat knap. Den største udfordring er, at der ikke længere kommer en løncheck ind af døren hver måned. Nu skal de til at leve af livsopsparingen og selv stå for planlægningen af, hvordan og i hvilken rækkefølge, de skal nedspare.

Selvom de har været gode til deres arbejde og har en stor opsparing i form af friværdi, frie midler, pensioner og evt. virksomhedsmidler, er det ikke det samme, som at kunne gennemskue den jungle af regler, opfordringer, mediebudskaber, velmenende råd og skat, som er vigtige at tage højde for i en individuel nedsparingsplan.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>