Børsen retter

I avisen den 22. september 2010 bragte Dagbladet Børsen en artikel om Formueplejeselskabernes årsresultater på i alt 2,4 mia. kroner. Artikel omhandlede også aktionærernes ret til tilbagesalg af aktier. Desværre var artiklen fejlbehæftet:

  • I artiklen står, at det de seneste 3 måneder er gået skidt for Formuepleje, og at selskaber har haft store tab. Dette er selvsagt ikke korrekt. Formueplejeselskaberne har netop aflagt regnskaber med et overskud på 2,4 mia. kr.
  • Det fremgår af artiklen, at tilbuddet om tilbagekøb af aktier udløber 1. december 2010. Dette er heller ikke korrekt. Tilbuddet er en konsekvens af vedtægtsændringer i selskaberne, og det er et permanent tilbud til aktionærerne.

Børsen beklager fejlene.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>