Nyheder om Better World

Nyheder om Better World

I oktober 2018 lancerede Formuepleje sin første fond under brandet Better World. Nedenfor kan du se de artikler, vi siden da har skrevet om vores tilgang til ansvarlig investering:

Fra 2019

Formuepleje rejser 800 millioner til bæredygtige investeringer
Formuepleje børsnoterer den 10. oktober sin anden fond i Better World-universet – Formuepleje Better World Global Opportunities. Hvor den første Better World-fond har et mere snævert fokus på energi, vand, fødevarer og affald, har Global Opportunities et bredere fokus og kan investere inden for alle brancher, så længe det drejer sig om selskaber, der bidrager aktivt til at trække verden i en mere bæredygtig retning. Der er allerede investeret 800 millioner kroner i fonden.

Better World: En investering i en bedre verden
Den 16. oktober blev seneste skud på Formueplejes produktpalette noteret på fondsbørsen i København. Afdelingen Better World giver investorer mulighed for at investere i den grønne omstilling uden at gå på kompromis med den gode investeringscase – og ikke mindst det gode afkast. 

Fra 2018

Formuepleje lancerer investeringsløsning for en bedre verden
Muligheden for at investere bæredygtigt kommer hele tiden højere op på dagsordenen. Med afsæt i den udvikling kommer Formuepleje nu med sit bud på en investeringsløsning, der skal leve op til den øgede fokus på området. 

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>