Better World

En ansvarlig investering

Afkast er ikke længere bare afkast, og det er det heller ikke for Formuepleje eller for vores investorer. Derfor er der i samtlige af Formueplejes investeringsløsninger stort fokus på ansvarlige investeringer og ESG. Formueplejekoncernen følger FN’s seks principper for ansvarlig investering, UN PRI, og Formueplejes globale aktieporteføljer er underlagt Norges Banks (Den Norske Oliefonds) eksklusionsliste. De seneste år har vi dog oplevet en klar tendens, hvor flere investorer er begyndt at tænke deres portefølje igennem for at sikre, at de har den rigtige eksponering og risikospredning i deres investeringer, som samtidig skal sætte et positivt aftryk i verden.

Derfor har Formuepleje lanceret sit eget brand for ansvarlige investeringer. Vi kalder det Better World.

Med Formueplejes investeringsløsninger i Better World-universet ønsker vi at give investorer mulighed for at investere i den grønne omstilling uden at gå på kompromis med den gode investeringscase – og ikke mindst det gode afkast.


Konceptet

Better World er en del af Formueplejes løbende forretningsudvidelse. Vi har altid gjort vores yderste for at vokse med vores kunder, og dette er det naturlige næste skridt. Ved selv at udbyde investeringsløsninger, hvor fokus er på den grønne omstilling, får vi muligheden for at sætte det nødvendige kvalitetstryk på vegne af de investorer, som har et ønske om at investere i globale aktieporteføljer med maksimalt fokus på den grønne omstilling.


Afdeling Better World Environmental Leaders

Formuepleje Better World Environmental Leaders investerer i selskaber, der bidrager til den grønne omstilling, med stærkt fokus på, at selskaberne skal gøre en aktiv forskel for, at det grønne aftryk er til stede i deres aktiviteter.

Læs mere
Få mere information om afdelingen under Fonde og afkast.


Afdeling Better World Global Opportunities

Formuepleje Better World Global Opportunities investerer i selskaber med bæredygtige konkurrencemæssige fordele. Afdelingen har stærkt fokus på overgangen til en mere bæredygtig økonomi, hvor der tages højde for muligheder og risici.

Læs mere
Få mere information om afdelingen under Fonde og afkast.


Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til Formueplejes udvalg af investeringsløsninger, kan du altid få mere information om de enkelte fonde under Fonde og afkast. Du er også velkommen til at kontakte en rådgiver på 87 46 49 00 eller info@formuepleje.dk.

Du har også mulighed for at:


Formueplejes tilgang til ansvarlig investering

  • Formueplejekoncernen følger FN’s seks principper for ansvarlig investering UN PRI, som betyder, at vi i praksis undersøger sociale miljømæssige og ledelsesmæssige forhold i de selskaber, vi investerer i. Det kan du læse mere om her.
  • Formuepleje bakker ligeledes op om FN’s 17 verdensmål.
  • Til institutionelle investorer har Formuepleje lanceret fonden Silverland II, der investerer i afrikansk landbrug. Silverland II er i praksis med til at gøre nogle af de 17 verdensmål konkrete. Nogle af målene handler om at afskaffe fattigdom, stoppe sult og beskytte livet på land – her gør Silverlands II en konkret forskel ved at inddrage lokalsamfundet. Det er mere effektivt end ulandshjælp.
  • I efteråret 2018 lancerede Formuepleje desuden den første fond under brandet Better World til private investorer. Muligheden for at investere ansvarligt kommer hele tiden højere op på dagsordenen, og Better World var Formueplejes svar på at levere en investeringsløsning, der kan imødekomme tidens krav og behov.
  • I Better World kan investorerne aktivt tilvælge investeringsløsninger, der er førende inden for bæredygtige investeringer.
  • For at sikre, at selskaberne lever op til de strikse krav, har vi valgt en af verdens førende og mest anerkendte forvaltere af bæredygtige investeringer som vores rådgiver på Better World. Det er Impax Asset Management i London, som udvælger de enkeltaktier, som porteføljerne består af.
Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>