Apriludgaven af Magasinet FORMUE er landet

Efter en forhåbentlig veloverstået påske er det blevet tid til årets anden udgave af Magasinet FORMUE, som i disse dage er på vej til at blive omdelt til kundernes adresse. I det nye magasin kan du blandt andet læse investeringsdirektør Henrik Franck forklare Formueplejes syn på renter og inflation, der er det store tema på de finansielle markeder i 2021.

Magasinet FORMUE er netop landet fra trykkeriet og er nu på vej ud til kunderne med seneste nyt fra Formuepleje.

I det nye magasin kan du blandt andet læse investeringsdirektør Henrik Franck give et dybere indblik i, hvordan vi ser på situationen med rentestigninger og inflationsfrygt, der relativt pludseligt dukkede op i løbet af februar.

Du kan også se frem til, at direktør Søren Astrup og aktiechef Otto Friedrichsen tager dig på en tur ind i Formueplejes globale aktieportefølje og fortæller nærmere om, hvad der skal til, før vi investerer i en aktie og ad den vej skaber afkast til kunderne. Aktieporteføljen har i parentes bemærket fået en god start på året.

De to artikler er ikke de eneste, der omhandler Formueplejes kapitalforvaltning. Der er nemlig også artiklen om Formueplejes kreditteam, der investerer i virksomhedsobligationer og er blandt de bedste i Europa til at gøre det. Dem kan du ligeledes læse mere om.

Investorportræt, aldersopsparing og høj risiko i pensionsopsparing

På kundesiden kan du se frem til investorportrættet af Anders Philipsen, der er en mangeårig Formuepleje-kunde, som har været med både under op- og nedture og i dag er bosiddende på Bali med sin familie, og hvor han arbejder med produkter til at forhindre oversvømmelser. Portrættet handler dels om det at være Formuepleje-kunde, men også om livet som udenlandsdansker, hvor tingene ikke er helt som i Danmark.

Der er naturligvis også nyt fra Formueplejes rådgiverteam, hvor senior formuerådgiver Søren Nielsen beskriver, hvorfor aldersopsparingen, eller børneopsparingen for voksne som nogle lidt kækt kalder den, faktisk er en helt god ide, selv om den ikke er lige populær blandt alle.

Og i kundedirektør Helle Snedkers faste klumme lægger kundedirektøren sig i selen for at få dig til at vælge høj risiko i din pensionsopsparing ud fra tommelfingerreglen om, at når der er lang tid til, at du skal bruge pengene, kan du med sindsro vælge høj risiko.

Bæredygtige spørgsmål i vente

Du kan også læse mere om de nye regler, der er trådt i kraft, hvor du som potentiel investor i finansielle investeringsløsninger frem over bliver mødt med flere spørgsmål om, hvilken bæredygtighedsprofil, du ønsker. Det er et resultat af den nye disclosure-forordning, som officielt trådte i kraft den 10. marts, men hvor der fortsat udestår nogen klarhed om, hvordan reglerne skal fungere i praksis.

De sidste artikler, der er værd at fremhæve i denne omgang, er dels artiklen om Formuepleje Ejendomme, hvor ejendomsdirektør Kristian Voldsgaard giver Formueplejes aktuelle syn på det danske ejendomsmarked, og dels aktieportrættet af sydkoreanske Samsung, der på seneste har fået større vægt i Formueplejes globale aktieportefølje.

Du har mulighed for at downloade Magasinet FORMUE som PDF eller læse magasinet online her

Rigtig god læselyst.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>