Spring til indhold

Opnå flere fordele med Premium Elite

Investerer du for mere end 10 millioner kroner i Formueplejes investeringsløsninger, bliver du Premium Elite-kunde. Dermed træder du ind i et eksklusivt fællesskab af investorer med adgang til særlige fordele og unikke services.

Adgang til fuld rådgivningspakke

Personlig rådgivning

Adgang til fuld rådgivningspakke

Investerer du for mere end 10 millioner i Formueplejes investeringsløsninger, er du omfattet af vores udvidede VIP-service, Premium Elite.

Her får du adgang til en fuld rådgivningspakke, der blandt andet består af en årlig formueanalyse, en Senior Wealth Plan, pensionstjek og en gratis LEI-kode, der administreres og betales af Formuepleje.

Vi betaler derudover din revisors eller advokats honorar for deltagelse på rådgivningsmøder.

Tal med en rådgiver om dine muligheder

Endnu flere fordele

Gratis LEI-kode

Gratis LEI-kode

Som Premium Elite-kunde i Formuepleje kan du få en gratis LEI-kode, der administreres og betales af Formuepleje. Alle selskaber der ønsker at investere, skal have en LEI-kode. Denne kode bruges som et identifikationsnummer på de finansielle markeder. 

Få en LEI-kode

Eksklusive events og arrangementer

Som Premium Elite-kunde bliver du inviteret til investeringsfaglige netværksmøder med andre Premium Elite-kunder. Du inviteres også til de mange eksklusive events og netværksarrangementer, der afvikles i løbet af året. Du har blandt andet mulighed for at komme med til særlige Formueplejedage, investeringsseminarer og kulturelle arrangementer. Som Premium Elite-kunde kan du tilmelde dig vores events og arrangementer via Formuepleje app'en.

Helbredsordning og ekstra luksus på dine rejser

Helbredsordning og ekstra luksus på dine rejser

Som Premium Elite-kunde bliver du tilbudt særlige services relateret til helbred i form af rådgivning eller undersøgelser. Derudover sørger Formuepleje for 24-7 beredskab, når du rejser, så du altid kan føle dig sikker og tryg.

Senior Wealth Plan

Som en af del af den fulde rådgivningspakke, du har adgang til som Premium Elite-kunde i Formuepleje, hjælper vi dig med at lave en Senior Wealth Plan.

Ved hjælp af en Senior Wealth Plan giver vi dig et skræddersyet overblik og råd til at sikre, at opsparingen rækker længst muligt.

I videoen her kan du høre senior formuerådgiver, Anders Bjørnager fortælle mere om, hvad en Senior Wealth Plan er, og hvilke fordele du opnår herved.

Praktikophold til børn og unge

Har du børn eller unge i alderen 18-25 år under uddannelse? Som Premium Elite-kunde har de mulighed for at komme på praktikophold hos Formuepleje. Dine Premium Elite-fordele giver dig også mulighed for at sende dine børn og børnebørn i en udvidet praktik hos os, som typisk er en 3-4 dages studietur til spændende finansielle institutioner og virksomheder rundt omkring i verden.

Din personlige rådgiver holder dig løbende orienteret om de aktuelle muligheder for praktikforløb.

Du kan høre mere om praktikopholdet i videoen her.

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op