Investeringsforeninger er fusioneret

Investeringsforeningerne Formuepleje og Absalon Invest er fusioneret. Fusionen medfører navneændringer på formuepleje.dk, i faktaark, netbank etc., men har ellers ingen betydning for investorerne.

Finanstilsynet og konkurrencemyndighederne har den 14. august 2018 godkendt den endelige fusion af Investeringsforeningen Formuepleje og Investeringsforeningen Absalon Invest, som investorerne besluttede på generalforsamlingen den 25. april 2018.

Navnet på den samlede forening bliver Investeringsforeningen Formuepleje med binavn Absalon Invest.

Investorerne vil ikke opleve, at fusionen i praksis ændrer noget for dem overhovedet, da ingen afdelinger i foreningerne ændres.

Som fremlagt på generalforsamlingen giver fusionen dog en række administrative besparelser, som betyder, at omkostningerne til blandt andet revision og bestyrelse forventes at falde.

Da fusionen nu er endelig, vil vi fremadrettet på vores hjemmeside, faktaark og i andet materiale primært anvende navnet ”Formuepleje” i foreningen. Investorerne vil også i deres netbank opleve, at navnet ”Investeringsforeningen Absalon Invest” nu ændrer navn til ”Investeringsforeningen Formuepleje”.

Spørgsmål til fusionen kan rettes til direktør i Formuepleje A/S, Søren Astrup på telefon 61 69 16 20.

Husk at opdatere Formuepleje-appen

På grund af fusionen og de medførte navneændringer, ligger der nu en ny version af Formuepleje-appen i AppStore. Oplever du, at appen ikke fungerer, som den plejer, kan det skyldes, at du skal opdatere til den nyeste version.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>