InvestorDagen i København: Deltag gratis med Formuepleje

Hvilke aktier bør du som investor overveje i 2017? Hvad er afkastpotentialet, og hvordan ser det ud med risikoen? Alt dette og meget mere får du svar på, når Dansk Aktionærforening slår dørene op for InvestorDagen 2017 i København.

Tirsdag den 21. marts løber InvestorDagen 2017 af stablen i København. Som altid har Formueplejes investorer gratis adgang til messen, hvor du kan møde en lang række udstillere, topchefer og analytikere, som kan svare på spørgsmål og give dig tips og inspiration til, hvordan du finder de bedste investeringer og optimerer din portefølje.

Denne gang kan du blandt andre møde Calsbergs finansdirektør Heine Dalsgaard, som fortæller, hvordan Carlsberg planlægger at tjene flere penge, og hvad du kan forvente af virksomheden i 2017.

Klokken 15:35 – 16:15 vil Formueplejes eksperter Henrik Franck og Mads Fuglede bidrage med indlægget ”Twitter-Trumps betydning for USA’s politiske og økonomiske fremtid”, hvor vi sætter fokus på præsidentens særlige kombination af handlekraft og retorik på især de sociale medier. Hvordan skal man forstå den excentriske mand i verdens mest magtfulde stilling? Giver det mening at forsøge at forudsige hans handlinger, og hvilken betydning får Trump for udviklingen på de finansielle markeder? Vil du høre mere, har du mulighed for at møde Henrik Franck og Mads Fuglede på vores stand frem til klokken 17:30.

Du har hele dagen mulighed for at komme forbi Formueplejes stand og møde vores formuerådgivere Mette Holmgaard, Henrik Iwersen og Helle Snedker, som står klar til at rådgive dig om investeringer, svare på dine spørgsmål og fortælle om Formueplejes topresultater i 2016.

 

Tid og sted
Tirsdag den 21. marts 2017 klokken 13:00 – 21:00
Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>