Formuepleje styrker koncerndirektionen med stærk faglig profil

Mogens Kristensen er ansat som direktør i Formuepleje Holding A/S, hvor han vil udgøre den ene halvdel af koncerndirektionen sammen med adm. direktør Niels B. Thuesen.

Direktør Mogens Kristensen får ansvaret for Formuepleje Holding-koncernens afdelinger for IT, Legal & Compliance samt Koncernøkonomi. Han vil også blive involveret i en række nye tiltag, som kommer til at gå på tværs af flere funktionsområder.

Adm. direktør Niels B. Thuesen udtaler: "Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg er stolt over, at Formuepleje kan tiltrække en kapacitet som Mogens Kristensen. Han spænder bredt, og jeg er overbevist om, at han vil bidrage afgørende til, at Formuepleje også fremover vil kunne være med til at definere "best practice" inden for kapitalforvaltning og servicering af kunder."

"Med denne ansættelse er ledelsesholdet i Formueplejekoncernen komplet. Formuepleje har nu den nødvendige kapacitet til, at vi vil kunne udvikle os væsentligt hurtigere til fordel for vores nuværende og kommende kunder," understreger Niels B. Thuesen.

Mogens Kristensen kommer fra en stilling hos Sydbank, som direktør med ansvar for bankens IT og procesoptimering, herunder IRB, rating-modeller, og business intelligence.

Mogens blev ansat i Sydbank for 30 år siden, og han har herudover beskæftiget sig med kapitalforvaltning, analysefunktion og en lang række kapitalmarkedsrelaterede funktioner, samt været central i arbejdet omkring større eksterne samarbejdspartnere.

Undertegnede står til rådighed for uddybende information på tlf.: 4018 9606.

Med venlig hilsen
Niels B. Thuesen
Adm. direktør Formuepleje Holding A/S

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>