Formuepleje inviterer til InvestorDagen i København

Dansk Aktionærforening byder tirsdag, den 12. april velkommen til Danmarks største messe for private investorer. Mød op til 40 udstillere - heriblandt Formuepleje.

InvestorDagen KBH

Dansk Aktionærforening åbner for 18. gang dørene til Investordagen, der er Danmarks største messe for private investorer. Som sædvanlig har Formueplejes investorer gratis adgang til messen, hvor du blandt andre i år kan møde adm. direktør for FLSmidth, Thomas Schulzer og børschefen for Nasdaq Copenhagen, Bjørn Sibbern.

Hele dagen har du desuden mulighed for at møde vores formuerådgivere, Helle Snedker og Henrik Iwersen hos Formuepleje og andre udstillere. Du kan også deltage i foredrag, blive klogere på investeringer i ind- og udland og få en snak med nogle af de mange børsnoterede selskaber og finansielle udbydere, som står klar i messeområdet til at give inspiration til din portefølje.

 

Tid og sted
Tirsdag, den 12. april 2015 fra klokken 13:00-21:00.

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København.

After Work
For første gang nogensinde præsenterer InvestorDagen et to-delt program, så du ikke går glip af InvestorDagen, selvom du arbejder eller studerer i dagtimerne. After Work-programmet løber kl. 17-21.


Send mig en gratis intropakke

Send mig en gratis intropakke

Vi har sammensat en gratis intropakke til dig, hvor du kan se, hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige investeringsrådgivning? Bliv kontaktet af en rådgiver fra Formuepleje, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>