Spring til indhold

Real estate investment manager

Henrik Borch

Telefon: +45 40 78 60 70

Artikler af Henrik Borch

21. marts 2023

Sådan arbejder vi med udlejning i den gode investeringscase

I ejendomsinvesteringer er huslejen utroligt væsentlig, men husleje bliver oftest set som et endimensionelt parameter, som kan sammenlignes på tværs af områder. Et andet væsentligt parameter, som man altid bør tage med i sine overvejelser omkring konkrete ejendomsinvesteringer, er indkomsten.

17. marts 2023

Udsigt til fortsat høj efterspørgsel efter lejeboliger

Boligudlejningsmarkedet vil også i de næste mange år opleve høj efterspørgsel som følge af befolkningstilvækst og fortsat urbanisering. Det er godt nyt for ejendomsinvestorer. Bliv klogere på fremtiden for boligudlejningsmarkedet her.

16. marts 2023

Et usædvanligt år – sådan blev 2022 på ejendomsinvesterings-markedet

2022 blev et usædvanligt år for investeringsejendomme – men endte alligevel med at blive et travlt år med en markant handelsvolumen og stor fremgang på detailejendomsmarkedet. Læs mere om 2022 på ejendomsinvesteringsmarkedet her – og hvad Formuepleje Ejendomme forventer af 2023.

25. januar 2023

Nye muligheder for attraktive ejendomsinvesteringer

Året 2021 var et rekordår for danske ejendomsinvesteringer, og der var generelt en bred optimisme på tværs af alle ejendomsinvesteringssegmenter. I 2022 blev optimismen skiftet ud med en noget større tilbageholdenhed blandt de fleste aktører på ejendomsmarkedet. Det ser denne artikel, som var en del af seneste udgave af Magasinet FORMUE, nærmere på.

15. december 2022

Kort update fra Formuepleje Ejendomme på baggrund af regeringsgrundlaget

I det nye regeringsgrundlag er det anført, at den nye regering vil annullere den ellers påtænkte lagerbeskatning af ejendomme. For investorer i Formueplejes ejendomsfonde medfører det en forbedret løbende likviditet i ejendomsselskaber som følge af, at der ikke skal betales skat løbende.

24. maj 2022

Prisdannelsen på markedet for investeringsejendomme

Når det kommer til ejendomsinvestering, bliver vi i Formuepleje ofte mødt af spørgsmålet om, hvorvidt det i kølvandet på stigende boligpriser – og potentielt faldende boligpriser – stadig er muligt at skabe afkast på ejendomme. Det mener vi, det er. I denne artikel forklarer vi hvorfor.