Spring til indhold

Investorportræt: Holder vi op med at investere, går tingene jo i stå

Det var Hanne Elsners revisor, der overbeviste hende om, at det var en god ide at tage en uforpligtende snak med Formuepleje om hendes virksomhed, økonomi og investeringer. Siden da har den uforpligtende snak udviklet sig til et godt og professionelt samarbejde. 

Derfor er jeg kunde i Formuepleje

Siden Hanne Elsner i 2003 overtog ansvaret for Fuglebjerg Kistefabrik, har hun arbejdet hårdt og, som hun selv siger, brugt sin sunde fornuft for at udvikle fabrikken til det, den er i dag. Hanne brænder for sit arbejde, sin fabrik, sine medarbejdere og sin familie. Men hendes investeringer har hun overladt til Formuepleje.

"Holder vi op med at investere, går tingene jo i stå"

HANNE TVEDEBRINK ELSNER

 

Med Hanne Elsner ved roret i dag er Fuglebjerg Kistefabrik vokset 800 procent, og er nu den største og mest moderne virksomhed af sin art i Norden. Mens Hanne har investeret hele sit liv i fabrikken, har Formuepleje hjulpet med at investere overskuddet, så der altid er rum og overskud til at skabe nyt.

Få indblik i hvordan du kan investere sammen med os

Får du den rigtige rådgivning?

Personlig rådgivning

Får du den rigtige rådgivning?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om forventet afkast, risiko og investerings- horisont.
Book et møde
Skab den bedste pension

Viden

Skab den bedste pension

For at sikre levestandarden for dig selv og dine nærmeste er det vigtigt, at få lagt en pensionsplan og udnytte mulighederne for at optimere udbetalingerne fra din pensionsopsparing.
Læs om pension
Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept