Spring til indhold
Erik Bech

Senior porteføljemanager

Erik Bech

Telefon: +45 87 46 49 26

Profil

Om Erik Bech

Erik Bech er i 1993 uddannet HA i Almen Erhvervsøkonomi og blev i 1999 uddannet HD i Finansiering fra Aarhus Universitet, BSS. Han har siden 2008 været ansat som senior porteføljemanager i Formuepleje, hvor han i samarbejde med senior porteføljemanager René Rømer står i spidsen for Formuepleje Fokus, som er en fond bestående af danske realkreditobligationer. Makkerparret har også ansvaret for Formueplejeforeningernes øvrige realkreditobligationer og for Formueplejeforeningernes betragtelige låneportefølje.

Specialer: Obligationsmarkedet, renteudviklingen og europæisk økonomi

  • Analyse af danske realkreditobligationer
  • Analyse af renteudviklingen
  • Låneoptimering

Følg Erik Bech på de sociale medier

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op
Artikler af Erik Bech

20. juli 2021

Markedskommentar: Bølgeskvulp på de finansielle markeder

Sommeren er over os, hvilket normalt er ensbetydende med afslappende ferie og lav puls. På de finansielle markeder er sommeridyllen i disse dage dog udfordret af lidt bølgeskvulp i form af kursfald på de globale aktiemarkeder i størrelsesordenen 2-3 procent. Det skyldes i høj grad en hastig udbredelse af Delta-varianten, hvilket har øget antallet af Covid-19-smittede markant.