Bestil intropakke

Har du lyst til at vide mere om Formuepleje og vores særlige investeringskoncept, kan du bestille en gratis intropakke ved at udfylde formularen nedenfor. Pakken består blandt andet af vores brochure, den seneste udgave af Magasinet FORMUE og en invitation til kommende arrangementer.

Formuepleje er en aktiv kapitalforvalter, der både arbejder strategisk, taktisk og operationelt med kapitalforvaltning. Foruden omhyggeligt at udvælge de bedste mulige værdipapirer, vægter Formueplejes investeringskomité også de enkelte aktivklasser over for hinanden og optimerer i forhold til de langsigtede strategiske makroforhold for verdensøkonomien. Det er blandt andet derfor, at Formuepleje med cirka 11.000 investorer i dag er Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter med mere end 30 års succesfulde resultater.

Ved bestilling af intropakken giver du samtidig tilladelse til, at Formuepleje kan kontakte dig telefonisk eller via mail for at få afklaret, om du har eventuelle spørgsmål i relation til Formuepleje og vores investeringsløsninger.

Andre, der har bestilt en intropakke, har også booket et intromøde, hvor der er mulighed for at møde en formuerådgiver og høre mere om Formuepleje.

Bestil intropakke

Bestil pakken her og kom godt i gang med at planlægge plejen af din formue.
Hvis du vælger at få intropakken sendt med posten, skal du være opmærksom på, at der kan gå en uges tid, før pakken kan forventes modtaget.

Du kan ikke bestille intropakken, hvis du er bosiddende udenfor EU/EØS, da dette kan være i strid med gældende love eller regler.