Spring til indhold

Få mere ud af din opsparing

Formueplejes investeringsløsninger er for alle. Uanset hvilket beløb du overvejer at investere for, arbejder vi hver dag for at skabe et langsigtet afkast til vores kunder og for at bevare og øge opsparinger og formuer over tid.

Kom godt i gang

Kom godt i gang

Det er nemt og enkelt, og kræver bare, at du har oprettet en konto. Vores løsninger bygger på interessefællesskab med dig som kunde. Det vil sige, at vi investerer i de samme løsninger og på samme betingelser som vores kunder. Dermed investerer vi ikke blot for vores kunder, men også med dem.

Er du i tvivl om, hvad den rigtige løsning er for dig, eller har du andre spørgsmål om økonomi og investering, hjælper vi dig gerne videre.

Derfor skal du vælge Formuepleje

Investeringsløsninger for alle

Investeringsløsninger for alle

Hos Formuepleje har vi passet investeringer siden 1986. Vi investerer selv i de samme løsninger og på samme betingelser som vores kunder. Dermed investerer vi ikke blot for dem, men også sammen med dem.
Læs mere om Formuepleje
Specialister i langsigtet opsparing

Specialister i langsigtet opsparing

Hos Formuepleje stræber vi efter at bevare og øge værdien af vores kunders opsparinger over tid. Det understøtter vores investeringskoncept, som vi løbende har justeret og forbedret gennem de sidste 30 år.
Læs om vores investeringskoncept
Mød vores investorer

Mød vores investorer

I Formuepleje har vi investeringsløsninger for alle. Her kan du møde nogle af vores investorer og høre mere om, hvorfor de har valgt at investere i vores løsninger.
Læs vores kundeportrætter

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op