Spring til indhold

Køb og salg af investeringsbeviser

Størstedelen af Formueplejes investeringsløsninger er børsnoterede, og derfor kan du frit købe og sælge vores produkter. Det kan du gøre via Formuepleje på denne side, men du har også mulighed for at handle via Nordnet, SaxoTraderGO eller i din egen netbank.

Hvis du ønsker at handle for mere end 500.000 kr., kan det være en billigere løsning for dig at handle gennem Formuepleje. Det gør du ved at udfylde en handelsblanket, hvilket du nemt kan gøre ved at følge trinnene på denne side. Vælger du at handle gennem Formuepleje, betaler du ingen kurtage, men blot et fast notagebyr til Nordea på 600 kr. Du skal derudover være opmærksom på, at din egen bank vil opkræve et gebyr i forbindelse med handlen.

Er du i tvivl om, hvilken løsning der bedst kan betale sig for dig, er du velkommen til at kontakte os på 87 46 49 00.

Når du er færdig, skal du udskrive, underskrive og sende dokumenterne tilbage til Formuepleje. Herefter klarer vi resten, og du modtager en mail fra os, om hvornår handlen vil blive gennemført. Ønsker du at printe og udfylde blanketterne i hånden:

Ønsker du i stedet at handle via din netbank, kan du finde alle fondskoderne her:

Handel via Nordnet eller Saxo TraderGO

Formueplejes investeringsløsninger kan også handles på Nordnet eller Saxo Banks handelsplatform SaxoTraderGO.
Det er nemt og enkelt, og kræver bare, at du har oprettet en konto.
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte Nordnets support, Saxos support eller Formuepleje på 87 46 49 00 eller sekretariat@formuepleje.dk.

Upload dokumenter

Hvis du allerede har udfyldt, downloadet og underskrevet dine købs- eller salgsbeviser, kan du uploade dine dokumenter her. Hvis det er første gang du handler hos Formuepleje skal du vedlægge identifikation. Du kan scanne eller tage et billede med din telefon og uploade billederne herunder. Vis skal bruge både billedlegitimation (kopi af pas eller kørekort) og bopælsdokumentation (kopi af det gule sundhedskort).

Upload dine filer

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Har du brug for hjælp før du investerer

Viden

Invester selv

Skal du selv igang med at investere? Vi guide dig i, hvordan du kommer i gang med at investerer selv.

Rådgivning

Kom til intromøde

Vores introduktionsmøder er et tilbud til nye interesserede investorer og andre, der har lyst til at høre mere om Formueplejes måde at investere på.
Book et intromøde

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept