Nyheder om Formuepleje Ejendomme

Nyheder om Formuepleje Ejendomme

I november 2017 annoncerede Formuepleje sin entré på ejendomsmarkedet. Vi har siden da løbende skrevet artikler om ejendomsfondene, ligesom vi har lavet en række videoer med medlem i Advisory Board for Formuepleje Ejendomme, Lars-Erik Larsen. På denne side har vi samlet alle artikler og videoer om Formuepleje Ejendomme.

Nyheder fra 2020

Nyheder fra 2019 

   • Formuepleje afslutter stor ejendomshandel
    Formueplejes anden ejendomsfond er nu stort set fuldt investeret efter at have købt tre aarhusianske ejendomme af ejendomsinvestoren Niels Albertsen. ”Handlen omfatter tre ejendomme, heraf to med ejerlejligheder i det centrale Aarhus og en med udstykkede rækkehuse i Skødstrup-Løgten. Det er en større transaktion, men også nogle attraktive ejendomme,” oplyser ejendomsdirektør Bettina Movang.

   • Ordinære generalforsamlinger og orienteringsmøde i Formuepleje Ejendomme 1 og 2 afholdt
    Formuepleje Ejendomme 1 P/S og Formuepleje 2 P/S afholdt onsdag d. 24. april ordinær generalforsamling. Arrangementet blev afholdt på Smedien, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C.

   • Invitation til generalforsamling og orienteringsmøde
    Der afholdes generalforsamling i Aarhus i Formuepleje Ejendomme 1 P/S og efterfølgende i Formuepleje Ejendomme 2 P/S onsdag den 24. april 2019 fra kl. 16.30.

   • Sidste chance for at komme med i Formueplejes tredje ejendomsfond
    Tegningsperioden for Formueplejes tredje ejendomsfond går ind i sin sidste uge, inden der bliver lukket for tegning senest på fredag den 12. april. ”Interessen har været stor, men der er plads til at få de sidste med i den kommende uge,” siger Helle Snedker, kundedirektør i Formuepleje.

   • Stor interesse for Formueplejes tredje ejendomsfond
    Der er rift om at komme med i Formueplejes tredje ejendomsfond, som åbnede for tegning i mandags. Det betyder, at der er en chance for, at fonden kan lukkes for tegning før tid. ”Sker det, laver vi en venteliste til en eventuel fond 4,” oplyser Helle Snedker, kundedirektør og partner i Formuepleje.

   • Formuepleje er på banen med sin tredje ejendomsfond
    Den tredje ejendomsfond i Formuepleje-regi er lige på trapperne og åbner for tegning i næste uge. ”Vi har oplevet stor interesse for en ny ejendomsfond, og nu er timingen den rigtige,” forklarer Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje. I Formueplejes to første ejendomsfonde blev der rejst over 300 millioner kroner i ny kapital.

Nyheder fra 2018

   • "Vi tager ingen udlejningsrisiko"
    Lars-Erik Larsen, medlem i Advisory Board for Formuepleje Ejendomme, præsenterede sine holdninger til, hvad Formueplejes ejendomsfonde skulle investere i. Han var på daværende tidspunkt ejendomsdirektør i Formuepleje og tæt på at afslutte investeringerne i den første fond. De 125 millioner, som blev rejst i Formuepleje Ejendomme 1 P/S i efteråret 2017, var dermed tæt på at være investeret.

   • Formuepleje rejser 180 millioner i sin anden ejendomsfond
    Formueplejes anden ejendomsfond er nu lukket for tegning med et beløb på 180 millioner kroner. Dermed har Formuepleje på godt et halvt år rejst over 300 millioner kroner til investeringer på ejendomsområdet. Den tredje fond bliver åbnet for tegning senere på året.

   • Målet med Formuepleje Ejendomme er lav risiko og sikre afkast
    Formueplejes anden ejendomsfond var ved artiklens udgivelse stadig åben for tegning for investorer, der ønskede en investering med lav risiko. Afkastet var sat til 7,4 procent efter alle omkostninger. ”Det er en vigtig detalje, at vi viser forventet afkast efter alle omkostninger. Vi har i tråd med vores værdier valgt at vise afkastet helt gennemsigtigt,” oplyste ejendomsdirektør på daværende tidspunkt, Lars-Erik Larsen.

   • Formuepleje køber sin første ejendom 
    Efter at have etableret Formuepleje Ejendomme i efteråret 2017 og rejst 125 millioner kroner har Formueplejes ejendomsfond nu foretaget sit første ejendomskøb. Der er tale om en beboelsesejendom i Valby med 66 lejligheder. Lars-Erik Larsen, forhenværende ejendomsdirektør i Formuepleje og nuværende medlem af Advisory Board for Formuepleje Ejendomme, udtaler i den forbindelse: ”Det er med stor glæde, at vi kan præsentere vores første ejendomsinvestering i en række af forhåbentlig mange.”

Nyheder fra 2017

   • Formueplejes første ejendomsfond blev overtegnet
    Formuepleje, der i begyndelsen af november gik ind i ejendomsmarkedet, kan nu med stor tilfredshed konstatere, at den første fond er fuldtegnet. Samtidig er det tæt på, at Formuepleje Ejendomme foretager sit første ejendomskøb.

   • Formuepleje går ind i ejendomsmarkedet
    Fremover bliver det også muligt for Formueplejes kunder at investere i boligejendomme. Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter udvider med nyt forretningsområde inden for fast ejendom.

 

Videoer om Formuepleje Ejendomme

Finderupparken i Aarhus

I september 2018 investerede Formuepleje i sin anden ejendom til Formuepleje Ejendomme 1 P/S. Finderupvej 1-9 består af 77 beboelseslejligheder, to erhvervslejligheder samt en parkeringskælder, der er udlejet på en 10-årig lejeaftale. Ejendommen er beliggende centralt i Aarhus nær uddannelsesinstitutioner i et område, der over de seneste 10-15 år har udviklet sig fra erhverv til et eftertragtet beboelsesområde. Se og hør Lars-Erik Larsen, medlem af Formueplejes Advisory Board og forhenværende ejendomsdirektør, fortælle mere om bygningen. 


Status på Montagehallen i Valby

Hvad er der sket siden investeringen i Montagehallen? Medlem af Formueplejes Advisory Board og forhenværende ejendomsdirektør, Lars-Erik Larsen, går en tur i Valby Maskinfabrik med ejendomsinvesteringschef Bettina Movang og fortæller, hvordan teamet løbende optimerer driften på ejendommen. 


Købet af Montagehallen i Valby

I marts kunne Formuepleje fortælle, at den første ejendom var blevet købt til fonden Formuepleje Ejendomme 1 P/S – en nyopført ejendom i Valby med 66 lejligheder, som stod færdig i oktober 2017. Ejendommen hedder Montagehallen og ligger i den nye bydel Valby Maskinfabrik, som ligger tæt på Valby Langgade, Valby Station og butikscentret Spinderiet. Medlem af Formueplejes Advisory Board og forhenværende ejendomsdirektør, Lars-Erik Larsen, går en tur på ejendommen og fortæller om baggrunden for investeringen.