Nyheder om Formuepleje Ejendomme

Nyheder om Formuepleje Ejendomme

I november 2017 annoncerede Formuepleje sin entré på ejendomsmarkedet. Vi har siden da løbende skrevet artikler om ejendomsfondene, ligesom vi har lavet en række videoer med ejendomsdirektør i Formuepleje, Lars-Erik Larsen. På denne side har vi samlet alle artikler og videoer om Formuepleje Ejendomme.

Nyheder fra 2018

 • "Vi tager ingen udlejningsrisiko"
  Formueplejes ejendomsdirektør Lars-Erik Larsen har klare holdninger til, hvad Formueplejes ejendomsfonde skal investere i, og han er tæt på at afslutte investeringerne i den første fond. Så de 125 millioner, som blev rejst i Formuepleje Ejendomme 1 P/S i efteråret 2017, er nu tæt på at være investeret.

 • Formuepleje rejser 180 millioner i sin anden ejendomsfond
  Formueplejes anden ejendomsfond er nu lukket for tegning med et beløb på 180 millioner kroner. Dermed har Formuepleje på godt et halvt år rejst over 300 millioner kroner til investeringer på ejendomsområdet. Den tredje fond bliver åbnet for tegning senere på året.

 • Målet med Formuepleje Ejendomme er lav risiko og sikre afkast
  Formueplejes anden ejendomsfond er stadig åben for tegning for dem, der ønsker en investering med lav risiko. Afkastet er sat til 7,4 procent efter alle omkostninger. ”Det er en vigtig detalje, at vi viser forventet afkast efter alle omkostninger. Vi har i tråd med vores værdier valgt at vise afkastet helt gennemsigtigt,” oplyser ejendomsdirektør Lars-Erik Larsen.

 • Formuepleje køber sin første ejendom 
  Efter at have etableret Formuepleje Ejendomme i efteråret 2017 og rejst 125 millioner kroner har Formueplejes ejendomsfond nu foretaget sit første ejendomskøb. Der er tale om en beboelsesejendom i Valby med 66 lejligheder. Lars-Erik Larsen, ejendomsdirektør i Formuepleje, udtaler i den forbindelse: ”Det er med stor glæde, at vi kan præsentere vores første ejendomsinvestering i en række af forhåbentlig mange.”

Nyheder fra 2017

 • Formueplejes første ejendomsfond blev overtegnet
  Formuepleje, der i begyndelsen af november gik ind i ejendomsmarkedet, kan nu med stor tilfredshed konstatere, at den første fond er fuldtegnet. Samtidig er det tæt på, at Formuepleje Ejendomme foretager sit første ejendomskøb.

 • Formuepleje går ind i ejendomsmarkedet
  Fremover bliver det også muligt for Formueplejes kunder at investere i boligejendomme. Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter udvider med nyt forretningsområde inden for fast ejendom.

 

Videoer om Formuepleje Ejendomme

Finderupparken i Aarhus

I september 2018 investerede Formuepleje i sin anden ejendom til Formuepleje Ejendomme 1 P/S. Finderupvej 1-9 består af 77 beboelseslejligheder, to erhvervslejligheder samt en parkeringskælder, der er udlejet på en 10-årig lejeaftale. Ejendommen er beliggende centralt i Aarhus nær uddannelsesinstitutioner i et område, der over de seneste 10-15 år har udviklet sig fra erhverv til et eftertragtet beboelsesområde. Se og hør ejendomsdirektør Lars-Erik Larsen fortælle mere om bygningen. 


Status på Montagehallen i Valby

Hvad er der sket siden investeringen i Montagehallen? Ejendomsdirektør Lars-Erik Larsen går en tur i Valby Maskinfabrik og fortæller, hvordan teamet løbende optimerer driften på ejendommen. 


Købet af Montagehallen i Valby

I marts kunne Formuepleje fortælle, at den første ejendom var blevet købt til fonden Formuepleje Ejendomme 1 P/S – en nyopført ejendom i Valby med 66 lejligheder, som stod færdig i oktober 2017. Ejendommen hedder Montagehallen og ligger i den nye bydel Valby Maskinfabrik, som ligger tæt på Valby Langgade, Valby Station og butikscentret Spinderiet. Lars-Erik Larsen går en tur på ejendommen og fortæller om baggrunden for investeringen.