Spring til indhold

Du har arbejdet hårdt for dit overskud

... nu skal det på arbejde for dig. Vores lokale rådgivere i Odense har mere end 40 års samlet erfaring og rådgiver altid med udgangspunkt i din risikoprofil og risikovillighed

Får du den rigtige rådgivning?

Vores rådgivere kommer rundt om hele din økonomi og alle dine muligheder, og de trækker på Danmarks stærkeste ekspertteam, når din opgave kræver det. Formueplejes rådgivere arbejder for at maksimere dit overskud, og kan gennem deres mangeårige erfaring hjælpe dig med at finde frem til lige netop det, du har behov for. 

Mød vores rådgivere

Michael har arbejdet med investering og formuerådgivning hele sin karriere, blandt andet i Nykredit og Saxo Bank, og Tonny har en Master i IT, og har arbejdet mere end 25 år med finansiering og investering.

Få en second opinion

Vores afdeling i Odense er netop åbnet, og her tilbyder vi attraktive investeringsmuligheder og omhyggelig rådgivning for fynboer med overskud. Med vores nye placering i Odense er vi tættere på dig, og vi står klar, når du har behov for det. Hos Formuepleje kan vi hjælpe dig, når du har brug for overblik og investeringsstrategi eller en second opinion på dine nuværende investeringer og dine fremtidige muligheder.

I Formuepleje har vi sikret vores kunder et gennemsnitligt årligt afkast på 12% efter alle omkostninger gennem mere end 30 år i vores største investeringsfond, Formuepleje Safe. Vi er Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter med mere end 16.000 investorer og over 120 mia. kr. under forvaltning - og nu kan du også møde os i Odense.

Kontakt

Formueplejes kontor i Odense finder du her: 

Formuepleje A/S
Cortex Park Vest 3
5230 Odense M

Telefon: +45 87 46 49 00
E-mail: info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op