Kom til intromøde

Introduktionsmøderne er et tilbud til nye interesserede investorer og andre, der har lyst til at høre mere om Formueplejes måde at investere på.

Møderne afholdes blandt andet på vores kontorer i Aarhus, Hellerup og Odense eller som virtuelle intromøder via Microsoft Teams og varer mellem én og halvanden time. På den tid kommer vi hele vejen rundt om Formueplejes koncept, den aktuelle markedsudsigt, risiko- og afkastforventninger. Uanset om du deltager i et møde på vores kontor eller en anden spændende lokation, er der efterfølgende altid rig mulighed for at stille spørgsmål.

Er du allerede investor, kan du kontakte os for et individuelt rådgivningsmøde.

Ved tilmelding til introduktionsmøderne giver du samtidig tilladelse til, at Formuepleje efterfølgende kan kontakte dig med henblik på at afklare eventuelle yderligere spørgsmål, du måtte have i relation til Formuepleje og vores investeringsløsninger.

Andre, der har booket et møde, har også bestilt en intropakke. Det kan du gøre her.Din tilmelding er først registreret, når du har modtaget en bekræftelse på e-mail. Har du ikke modtaget en bekræftelse efter én arbejdsdag, er du velkommen til at kontakte Formuepleje på 87 46 49 00 eller info@formuepleje.dk.