Investeringsløsninger

 

Som investor i Formuepleje bestemmer du selv, hvordan og hvor meget du vil investere sammen med os. Vores brede udvalg af investeringsløsninger giver dig mulighed for at sammensætte netop den portefølje, der passer til dig og dit behov.

Uanset størrelsen på din opsparing er du velkommen hos os. Vi har ingen krav om indskud eller minimumsinvestering, og selvom mange af vores kunder har investeret store millionbeløb i vores fonde, kan du i princippet vælge kun at investere for prisen på et enkelt investeringsbevis.

Også i forhold til afkast og risiko kan du vælge netop det niveau, du har det bedst med. Vores brede udvalg af investeringsfonde har forskellige afkast- og risikoegenskaber, så uanset om du ønsker en investering med høj risiko og højt forventet afkast eller en mere stabil investering uden de store udsving, har vi en løsning, der passer til dig.


Dagens kurser

I Formuepleje investerer vi langsigtet og med det formål at bevare og øge dine investeringer over tid. Du kan dog altid følge med i, hvordan det går med udviklingen i de enkelte fonde på vores hjemmeside eller i vores app til iPhone. Er du Premium-kunde, kan du også følge med i udviklingen for netop din investering i vores Premium-app.


Se vores afkast

Vores mest populære investeringsløsninger til langsigtet opsparing er Formuepleje Safe, der er velegnet til kunder med en middel risikoprofil, og Formuepleje Penta, som er velegnet til kunder, der ønsker en højere risiko, der svarer til at investere i globale aktier.

Her kan du se, hvordan de to fonde har klaret sig i forhold til deres benchmark og konkurrenter gennem tiden:

Søger du flere detaljer om de enkelte fonde? Gå til Fonde og Afkast.


Fonde og afkast

I Formuepleje kan du vælge mellem en lang række forskellige investeringsfonde, der med forskellige afkast- og risikoegenskaber er målrettet langsigtet investering af både frie midler, pensionsmidler og midler under virksomhedsskatteordningen.

Under Fonde og afkast kan du blandt andet se indre værdi og alle andre relevante investormaterialer for vores 22 børsnoterede fonde.

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>