Merkur (under fusion)

Merkur er en fund of funds fond, som har eksisteret siden 1. januar 1998. Fonden investerer i flere forskellige aktivklasser og investeringsstrategier for på langt sigt at opnå et attraktiv afkast, der ikke svinger i takt med aktier og obligationer. Merkur er dermed velegnet til at indgå i porteføljer, hvor der lægges vægt på langsigtet, positiv og stabil formuebevarelse.

Risiko og investeringshorisont

Blandt Formueplejes investeringsløsninger har Merkur en middel risiko og er velegnet til langsigtede investorer med en investeringshorisont på mindst 5 år og gerne længere.

Rådgivning

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, gør vi det altid ud fra dine præmisser. Vi kigger på dine individuelle behov og ønsker om forventet afkast, risiko og investeringshorisont, inden vi giver dig vores bud på, hvordan du optimerer din økonomi og får mest muligt ud af din formue. I rådgivningen spørger vi også ind til dine præferencer i forhold til ansvarlig investering og bæredygtighed. Vi kommer i vores investeringsrådgivning hele vejen rundt om din økonomi.

Vil du vide mere om, hvordan vi giver dig den bedste formue- og investeringsrådgivning, er du velkommen til at kontakte en rådgiver på telefon 87 46 49 00. Mød Formueplejes rådgiverteam.

Er du tilmeldt Formueplejes nyhedsbrev?

Bestil intropakke

Har du lyst til at vide mere om Formuepleje og vores særlige investeringskoncept, kan du bestille en uforpligtende intropakke. Pakken består blandt andet af vores brochure, den seneste udgave af Magasinet FORMUE og en invitation til kommende arrangementer.

Bestil intropakke nuArtikler om Formuepleje Merkur: