Emerging Markets Virksomhedsobligationer

Fonden EM Virksomhedsobligationer investerer i en bred portefølje af virksomhedsobligationer udstedt af selskaber med forretningsområde inden for Emerging Markets. Fonden har som målsætning på langt sigt at skabe et merafkast i forhold til en bred portefølje af tilsvarende kreditobligationer.

EM Virksomhedsobligationer er en udbyttebetalende investeringsforeningsafdeling, der har eksisteret siden 15. maj 2015.

Risiko og investeringshorisont

Fonden EM Virksomhedsobligationer har en middel risiko og er velegnet til langsigtede investorer med en en investeringshorisont på mindst 3 år og gerne længere.

Rådgivning

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, gør vi det altid ud fra dine præmisser. Vi kigger på dine individuelle behov og ønsker om forventet afkast, risiko og investeringshorisont, inden vi giver dig vores bud på, hvordan du optimerer din økonomi og får mest muligt ud af din formue. I rådgivningen spørger vi også ind til dine præferencer i forhold til ansvarlig investering og bæredygtighed. Vi kommer i vores investeringsrådgivning hele vejen rundt om din økonomi.

Vil du vide mere om, hvordan vi giver dig den bedste formue- og investeringsrådgivning, er du velkommen til at kontakte en rådgiver på telefon 87 46 49 00. Mød Formueplejes rådgiverteam.

Er du tilmeldt Formueplejes nyhedsbrev?

Bestil intropakke

Har du lyst til at vide mere om Formuepleje og vores særlige investeringskoncept, kan du bestille en uforpligtende intropakke. Pakken består blandt andet af vores brochure, den seneste udgave af Magasinet FORMUE og en invitation til kommende arrangementer.

Bestil intropakke nuArtikler om EM virksomhedsobligationer: