Spring til indhold

Investerer du i de rigtige sparegrise?

Det kan være svært at gennemskue, hvordan du får mest muligt ud af din opsparing. Hos Formuepleje hjælper vi dig med sparring - uanset om du er kunde eller ej.

Får du nok ud af din opsparing?

Uanset størrelsen på din opsparing er det afgørende for resultatet i sidste ende, at du skaber overblik over din økonomi. Der er en række overvejelser, du bør gøre dig, hvis du vil være sikker på at få mest muligt ud af dine penge.

Med FORMUEGUIDEN hjælper vi dig videre, så du får klarhed over dine investeringsmuligheder og hvilke fordele, der er ved de forskellige sparegrise - det er nemlig ikke ligegyldigt i hvad og i hvilken rækkefølge, du vælger at investere dine penge.

Download din FORMUEGUIDE

Sparegrise

Du kan altid afmelde dig igen.

Hvilke sparegrise passer til dig?

Hvilke sparegrise passer til dig?

Investering er aldrig en one-size-fits-all. Det, der er mest optimalt for dig, vil ikke nødvendigvis være det mest optimale for din nabo. Alligevel er der en række forhold, der er mere fordelagtige end andre - og det er ikke ligegyldigt hvilke sparegrise, du putter dine penge i.

Er du studerende, husejer, har du lige stiftet familie, eller er du på vej på pension? Find den case nedenfor, der matcher det sted, du er i livet, og bliv klogere på, hvordan du får din investering til at vokse mest muligt.

Bør du investere eller afvikle gæld?

Bør du investere eller afvikle gæld?

Morten og Louise er i tvivl, om det giver bedst mening at få afviklet banklånet, eller om de i stedet skal investere de penge, de har i overskud hver måned?

Læs hele casen her
Kan du opnå skatterabat?

Kan du opnå skatterabat?

Karsten har et tidligere tab i forbindelse med investering, men vil gerne ind på markedet igen. Kan han spare noget på skatten, hvis han skulle gå hen og tjene på evt. fremtidige investeringer?

Læs hele casen her
Den eftertragtede aktiesparekonto

Den eftertragtede aktiesparekonto

Jacob har lagt penge til side i en længere periode og har nu en mindre kontant opsparing, han gerne vil sende i arbejdstøjet. Hvornår er en aktiesparekonto en ideel løsning?

Læs hele casen her
Sæt dine pensionsmidler på arbejde

Sæt dine pensionsmidler på arbejde

Asta og Jørn har tre børn, som alle er flyttet hjemmefra. De er begge aktive på arbejdsmarkedet, hvor de har mindst 10 gode år endnu. Hvordan sikrer de, at der er penge nok til fremtiden?

Læs hele casen her
Investér i dine børns fremtid

Investér i dine børns fremtid

Stine og Carl har to mindre børn og har en masse drømme for fremtiden. De ønsker samtidig at give deres børn økonomisk støtte med på vejen. Hvilke muligheder bør de overveje?

Læs hele casen her
Er du virksomhedsejer?

Er du virksomhedsejer?

Asger er selvstændig fysioterapeut. Det går godt i virksomheden, og han er blevet opmærksom på, at han kan investere via virksomhedsskatteordningen. Er der fordele ved at investere gennem virksomheden i stedet for at investere privat?

Læs hele casen her
Få sparring på din økonomi

Få sparring på din økonomi

Hos Formuepleje kan du få indledende sparring på din investeringsrejse – også selvom du ikke er kunde hos os. Du er altid velkommen til at kontakte en af vores Formuerådgivere, som sidder klar til at hjælpe dig.

Er du ny investor eller bare interesseret i at høre mere om, hvordan du kan sende dit overskud i arbejdstøjet sammen med os? Så har du mulighed for at bestille en opringning fra en rådgiver til en uforpligtende snak om Formuepleje, vores investeringskoncept, og hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Læs mere og bestil en opringning

Disclaimer

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling.

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op