Spring til indhold

Senior formuerådgiver, partner

Søren Nielsen

Telefon: +45 87 46 49 40

Mobil: +45 20 87 39 40

Profil

Efter at Søren første gang blev undervist i den Nobelpris-belønnede tangentporteføljeteori, tænkte han: "Det her er genialt! Hvorfor gør vi ikke sådan i banken?".

Men sådan gør man ikke i bankerne, og derfor var han heller ikke i tvivl, da Formuepleje i 2013 søgte efter en erfaren rådgiver: Det job ville han have! Og vi ville selvfølgelig også have ham, og så er resten historie, som man siger.

Nu hjælper han vores investorer med at finde den rette risiko i vores palette af foreninger, som han mener er Danmarks stærkeste investeringsløsninger.


Privat og personligt

Søren bor i Stenløse sammen med sin hustru Lene. Hans store passion er vin, og især fra den franske region Alsace, som han besøger flere gange årligt. 

Erfaring og uddannelse

  • 2013 Formuepleje, Senior formuerådgiver og partner
  • 2010 Gudme Raaschou Asset Management, Kundechef
  • 2001 Lån & Spar Bank, Kapitalforvaltningschef og porteføljemanager
  • 1994 BG Bank, Porteføljemanager og pengemarkedsdealer
Artikler af Søren Nielsen

19. januar 2023

Skat, jeg forstår dig ikke altid!

Det danske skattesystem er i vores optik unødigt kompliceret, og det lader ikke til, at der er ændringer på trapperne. Derfor ser vi i denne artikel fra seneste FORMUE magasin på, hvordan afkast beskattes, og giver vores syn på, om det giver mening udelukkende at styre sine investeringer efter det.

14. juli 2021

Når skatten er vores ven

Aldersopsparingen er den eneste pensionsordning, hvor der ikke er nogle skattemæssige påvirkninger på ind- og udbetalingerne. Det forholder sig imidlertid anderledes med de to øvrige pensionsordninger, ratepensionen og den livsvarige livrente. Har du så høj en personlig indkomst, at du betaler topskat af den, kan skatten for en gangs skyld være din ven. Og faktisk en ualmindelig god én af slagsen!

4. maj 2021

Aldersopsparing – børneopsparingen for voksne!

På grund af et meget lavt loft for indskud er aldersopsparingen for manges vedkommende ikke særligt højt prioriteret. Men uanset beløbsstørrelsen indeholder aldersopsparingen nogle fordele, som er værd at overveje – og går man i gang i tide, kan man i sidste ende stå med en større opsparing, end man ellers ville have kunnet opnå ved at benytte alternative muligheder.

4. marts 2021

Sørg for den rette balance i din formue

Investering er som en taburet. Som tommelfingerregel skal der være nogenlunde balance mellem de tre ben, som består af frie midler, pensionsmidler og friværdi i boligen.