Spring til indhold

Senior formuerådgiver, partner

Hans Fink

Telefon: + 45 87 46 49 02

Mobil: + 45 81 88 43 18

Profil

Hans værdsætter den store grad af handlefrihed til at opnå de bedste løsninger sammen med vores kunder.

Han har fokus på at opbygge langvarige relationer med vores investorer og rådgiver om alt fra investering til finansiering. Vi tilbyder andre løsninger end bankerne, og vi har mulighed for at agere hurtigt og kundeorienteret. 

Hans er stolt af at tilbyde vores investorer høje og langsigtede afkast. 

Privat og personligt

Hans bor i Skanderborg sammen med sin kone Lina og deres tre børn Simon, Anna og Daniel. Han holder meget af naturen - gerne på MTB. Han har mange års erfaring som træner i FC Skanderborg.

Erfaring og uddannelse

  • 2020 Formuepleje, Senior formuerådgiver
  • 2012 AgroMarkets, Chefanalytiker og finansrådgiver
  • 2007 Velas / LMO / LRØ, Cheføkonom, teamchef, driftsøkonom
  • 2003 SEGES, Konsulent
Artikler af Hans Fink

3. maj 2024

Kursfald med konsekvens, heldigvis

Nu gik det lige så godt. I fem forrygende måneder fra 31. oktober til 31. marts steg verdensaktieindekset 21,14% og Penta 25,59%. April brød rytmen og bød på en påmindelse om, at det ikke er uden risiko at investere. Således lander seks måneders afkast pr. 30. april på 18,31 for verdensaktieindekset og 19,08% for Penta*.

9. december 2021

Husk pensionsindskuddet i år

Den søde juletid giver dig mulighed for at give dig selv og din ægtefælle en ekstra gave. Især hvis du har under 15 år til folkepensionsalderen, bør du lige tjekke, om I har husket at indskyde mindst 74.700 kroner på ratepension og livrente hver. For op til netop det beløb er fradraget forhøjet, og du kan alene ved at udskyde skatten tjene over 50 procent.

19. juni 2021

Få et godt afkast og bliv en glad pensionist

Succes med formuen efter gennemført generationsskifte afhænger i høj grad af indsatsen i planlægningsfasen tidligere i processen. Der er en række optimeringsmuligheder, som skal køres i stilling i god tid.

11. november 2020

Forgældet, men fornuftig

Gælden stiger over tid hurtigere end indkomsten i danske husholdninger, og obligatoriske pensionsopsparinger bærer med sikkerhed en del af ansvaret. Heldigvis vokser opsparingen endnu hurtigere end gælden, og nettoeffekten kan være særdeles positiv for dig som langsigtet opsparer. I denne artikel sætter vi fokus på udviklingen, som kan have stor betydning for optimeringen af din økonomi.