Spring til indhold

De holder vejen fri for mig

Anne Lütken bruger Formueplejes rådgivning og investeringsarbejde til at bevare og udvide sin formue med det formål at holde vejen åben for nye muligheder i fremtiden. 

Derfor er jeg kunde i Formuepleje

Selvom Anne Lütken som 71-årig på mange måder har begyndt en ny tilværelse, er det stadig hesteverden, naturen, personlige relationer og det at engagere sig i store projekter, der skaber værdi i hendes liv. Det betyder også noget, at hun har et økonomisk sikkerhedsnet under sig.

Anne Lütken er tidligere direktør på Broholm Gods & Hestecenter. I dag driver sønnen godset efter generationsskifte, og Anne er nu fri til at engagere sig endnu mere i arbejdet for Alzheimerforeningen. Anne bruger Formueplejes rådgivning og investeringsarbejde til at bevare og udvide sin formue med det formål at holde vejen åben for nye muligheder i fremtiden. 

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få indblik i hvordan du kan investere sammen med os

Får du den rigtige rådgivning?

Personlig rådgivning

Får du den rigtige rådgivning?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om forventet afkast, risiko og investerings- horisont.
Book et møde
Skab den bedste pension

Viden

Skab den bedste pension

For at sikre levestandarden for dig selv og dine nærmeste er det vigtigt, at få lagt en pensionsplan og udnytte mulighederne for at optimere udbetalingerne fra din pensionsopsparing.
Læs om pension
Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept