Spring til indhold

Rådgivning

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, gør vi det altid ud fra dine præmisser. Vi kigger på dine individuelle behov og ønsker om forventet afkast, risiko og investeringshorisont, inden vi giver dig vores bud på, hvordan du optimerer din økonomi og får mest muligt ud af din formue.

Vil du vide mere om, hvordan vi giver dig den bedste formue- og investeringsrådgivning, er du velkommen til at booke et rådgivermøde.

Bestil en samtale med en rådgiver

Overvejer du at blive Premium- eller Premium Elite-kunde? Lad os ringe dig op.

Til husstande med en investérbar formue på cirka tre mio. kr. og derover tilbyder vi en grundig analyse af de samlede forhold. Risikovillighed, investeringshorisont og skattemiljø er nogle af de emner, vi tager op i vores første samtale.

Sammen med en af vores erfarne rådgivere får du et billede af mulighederne for netop din økonomi, og efterfølgende får du en anbefaling til, hvordan du optimerer din formue.

Udfyld formularen og hør mere om mulighederne som Premium- eller Premium Elite-kunde.

Formuepleje registrerer og behandler mine persondata, som jeg har angivet i denne formular. Læs mere i Formueplejes Privatlivspolitik.

Før du investerer

Før du investerer, er der en række forhold, du som investor skal være opmærksom på. Ønsker du at modtage investeringsrådgivning hos Formuepleje, vil vi naturligvis guide dig igennem disse forhold, som blandt andet vedrører:

  • Om du er villig til at løbe en høj eller lav risiko?
  • Hvorfor du vil investere?
  • Hvor lang tid du ønsker at investere?
  • Om du kender til og har erfaring med investering?
Se hvad du skal være opmærksom på

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op