Spring til indhold

1. april 2022

Formuepleje ændrer dit risikoindeks

Af Formuepleje

På Mit Formuepleje og i måneds- og kvartalsrapporter har du hidtil kunnet sammenligne dine investeringer med et af fem risikoindeks. Herved har du haft mulighed for at sammenligne, hvordan dine investeringer har klaret sig i forhold til et ugearet alternativ med samme risiko.

Formuepleje ændrer nu disse indeks, så du i stedet vil se dit eget personlige indeks. Det sker for at skabe et endnu bedre sammenligningsgrundlag for dine investeringer. Konkret betyder det, at den hidtidige måde at vise risikoindeks vil gælde til og med ultimo 2021, hvorefter dit sammenligningsindeks træder i kraft fra og med primo januar 2022. Dit sammenligningsindeks er naturligvis fortsat sammensat som et ugearet alternativ med samme risiko.

For enkelte kunder vil det nye sammenligningsindeks ligge lidt højere end det gamle, mens andre vil opleve, at det ligger en smule lavere. Har du spørgsmål hertil, er du naturligvis velkommen til at kontakte din rådgiver eller Formueplejes kundesekretariatet på sekretariat@formuepleje.dk.

Det nye indeks vil være synligt i Mit Formuepleje-appen, i måneds- og kvartalsrapporter og på Formuepleje.dk/mit-formuepleje

Inde på Mit Formuepleje viser vi også din aktuelle risikovurdering, og på den måde kan du altid følge med i, hvordan din risikoprofil udvikler sig. Skulle behovet opstå, er vi altid klar til at hjælpe med at justere eller rebalancere din portefølje. Se mere under Mine investeringer – vælg Afkast/Din risikovurdering.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver