Spring til indhold

13. oktober 2022

Dit risikoniveau er nu tilgængeligt her i appen

Af Kommunikation

Formuepleje har netop frigivet en ny version af appen Mit Formuepleje i App Store og Google Play.

I denne version af appen får du adgang til en helt ny funktion, som giver dig mulighed for at følge med i risikoniveauet for dine investeringer. Du finder den nye feature på forsiden ved at klikke på knappen ”Risikoprofil”.

På denne side finder du et øjebliksbillede af dine investeringers risikoniveau sammenlignet med relevante alternativer, for eksempel Formueplejes risikoindeks. Er du for eksempel investor i Formuepleje Safe, har du et risikoniveau omkring middel risikoindekset. Det laveste risikoniveau på skalaen er ”kontanter” i bunden, og det mest risikable er ”enkeltaktier” i toppen. Det betyder dog ikke, at der ikke findes mere risikable aktiver end enkeltaktier.

Når du klikker på det lille ”udvid”-symbol, markeret med en rød cirkel, kan du se den historiske udvikling i dine investeringers risikoniveau. Rangeringen er den samme som ved øjebliksbilledet.

De nye risikovisninger findes både på det samlede overblik og på hver enkelt portefølje, som Formuepleje rapporterer på. Når du ser på den historiske udvikling i porteføljerne, vil vi indsætte forklarende tekster, hvis risikoniveauet ændrer sig væsentligt.

Dermed har du altid mulighed for at få overblik over dit risikoniveau samt følge med i udviklingen og sikre, at dine investeringer altid passer til netop dig og din risikoprofil. Du kan finde mere information om Formueplejes risikoindeks her.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til ovenstående eller til risikoen i din investering, er du velkommen til at kontakte Formuepleje på info@formuepleje.dk eller telefonnummer 87 46 49 00.

 

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver