Spring til indhold

Governance

Ordreudførelsespolitik

Ordreudførelsespolitikken er en beskrivelse af, hvordan Formuepleje A/S udfører handler med værdipapirer for selskabets kunder.

Politik for håndtering af interessekonflikter

Denne politik definerer og skitserer retningslinjerne for Formuepleje A/S i relation til interessekonflikter.

Politik for mangfoldighed

Denne politik oplyser om, hvordan Formueplejekoncernen skitserer og definerer retningslinjerne for fremme af tilstrækkelig diversitet i kvalifikationer og kompetencer blandt bestyrelsens medlemmer.

Politik for aflønning

Denne politik beskriver Formuepleje Koncernen i relation til aflønning af bestyrelse, direktion og ansatte, hvis aktiviteter har en væsentlig indflydelse på selskabets risikoprofil. Politikken er præciseret med ny fondsmæglerlovgivning og bæredygtighedsrisici.

Politik for aktivt ejerskab

Denne politik definerer hvordan Formuepleje udøver aktivt ejerskab – både indirekte i form af dialog med selskaber (engagement) og direkte i form af afgivelse af stemmer på selskabernes generalforsamlinger.

Politikker relateret til bæredygtige investeringer 

  • Politik for ansvarlige investeringer 
    Politikken er ajourført med præcisering for investering i bl.a. ETF’er. Hent Formueplejes politik for ansvarlige investeringer (PDF)
  • Politik for håndtering af bæredygtighedsrisici i investeringsrådgivningen. Se politikken her (PDF)
  • Erklæring om due diligence-politikker med hensyn til vigtigste negative indvirkninger på bæredygtighedsfaktorer. Se erklæringen her (PDF)

Videregivelse af oplysninger

Formuepleje har retningslinjer for, i hvilket omfang oplysninger videregives fra virksomheden. Retningslinjerne skal sikre, at videregivelse af fortrolige oplysninger foretages på en forsvarlig måde, og de skal være offentligt tilgængelige.

Almindelige forretningsbetingelser

Betingelsernes anvendelsesområde: Formuepleje A/S almindelige forretningsbetingelser gælder i alle forretningsforhold mellem selskabets og selskabets kunder, medmindre andet udtrykkeligt fremgår af en særskilt aftale. Formuepleje A/S' forretningsbetingelser (gældende fra oktober 2021).

Best execution rapportering (MiFID II)

Cookiepolitik

Formueplejes politik for registrering af cookies.

Privatlivspolitik

Læs Formueplejes privatlivspoltik

Disclaimer

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op