Spring til indhold

Governance

Ordreudførelsespolitik

Ordreudførelsespolitikken er en beskrivelse af, hvordan Formuepleje A/S udfører handler med værdipapirer for selskabets kunder.

Politik for håndtering af interessekonflikter

Denne politik definerer og skitserer retningslinjerne for Formuepleje A/S i relation til interessekonflikter.

Politik for mangfoldighed

Denne politik oplyser om, hvordan Formueplejekoncernen skitserer og definerer retningslinjerne for fremme af tilstrækkelig diversitet i kvalifikationer og kompetencer blandt bestyrelsens medlemmer.

Politik for aflønning

Denne politik definerer og skitserer retningslinjerne for Formuepleje Koncernen i relation til aflønning af bestyrelse, direktion og ansatte, hvis aktiviteter har en væsentlig indflydelse på selskabets risikoprofil.

Politik for ansvarlige investeringer 

Denne politik beskriver Formuepleje A/S’ udøvelse af stemmerettigheder på vegne af de investerings- og kapitalforeninger, som selskabet administrerer. Dertil beskrives, hvordan Formueplejes investeringsbeslutninger også indeholder en vurdering af bl.a. miljømæssige, sociale og governance-relaterede (ESG) forhold.

Videregivelse af oplysninger

Formuepleje har retningslinjer for, i hvilket omfang oplysninger videregives fra virksomheden. Retningslinjerne skal sikre, at videregivelse af fortrolige oplysninger foretages på en forsvarlig måde, og de skal være offentligt tilgængelige.

Almindelige forretningsbetingelser

Betingelsernes anvendelsesområde: Formuepleje A/S almindelige forretningsbetingelser gælder i alle forretningsforhold mellem selskabets og selskabets kunder, medmindre andet udtrykkeligt fremgår af en særskilt aftale. Formuepleje A/S' forretningsbetingelser (gældende fra oktober 2021).

Best execution rapportering (MiFID II)

Cookiepolitik

Formueplejes politik for registrering af cookies.

Privatlivspolitik

Læs Formueplejes privatlivspoltik

Disclaimer

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op