Spring til indhold

Formuepleje Nicolinehus Nord A/S

En attraktiv investering i Nicolinehus Nord - Aarhus Ø's nye centrum

Fonden er lukket for tegning

Om fonden

Formuepleje Nicolinehus Nord A/S ejer ejendommen Nicolinehus Nord, som bliver det nye centrum i den hurtigtvoksende havnebydel, Aarhus Ø. Med højt til loftet og endnu højere til himlen har de prisvindende arkitekter AART Architects tegnet en spektakulær ejendom med plads til hele livet i boliger, kontorer og butiksarealer.

Ejendom i fonden

Formuepleje Nicolinehus Nord A/S består af ejendommen Nicolinehus Nord, som ligger i den hurtigtvoksende havnebydel, Aarhus Ø.

Ejendommen består blandt andet af markedshal, parkeringskælder, restaurant med skybar, kontorer og 60 attraktive lejelejligheder.

Ejendommen er tegnet med en ekstraordinær arkitektur, som giver den en særlig plads i Aarhus. Arkitekturen skaber nogle karakteristiske uderum med flere tagterrasser på op til 70 m² til bygningens lejere. Og med den centrale placering på Aarhus Ø sikrer både beliggenhed og arkitektur, at lejerne har udsigt over Aarhus Bugt, Aarhus By og lystbådehavnen.

 

Vil du vide mere?

Bliv opdateret

I Formuepleje lancerer vi løbende nye muligheder for at investere i ejendomme, og fondene er kun åbne for tegning i korte perioder.

Hold dig opdateret

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem. Bestil et uforpligtende opkald og høre mere om vores nye fond og dine muligheder for at investere.

Ring mig op

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke