Spring til indhold

Vi arbejder for at bevare og øge din formue

Formuepleje er en af Danmarks største bankuafhængige kapitalforvaltere med mere end 18.000 investorer og over 70 mia. kr. under forvaltning. I vores største og ældste investeringsfond, Formuepleje Safe, har vi siden 1988 sikret vores kunder et gennemsnitligt årligt afkast på mere end 11% efter alle omkostninger.

Tal med vores eksperter

Vores rådgivere har mange års erfaring og rådgiver altid med udgangspunkt i din risikoprofil og risikovillighed. De kommer rundt om hele din økonomi og alle dine muligheder, og de trækker på Danmarks stærkeste ekspertteam, når din opgave kræver det. Formueplejes rådgivere arbejder for at maksimere dit overskud, og kan gennem deres mangeårige erfaring hjælpe dig med at finde frem til lige netop det, du har behov for.

Aktiv og levende kapitalforvaltning

Vi er en aktiv kapitalforvalter med en erfaren og kvalificeret investeringskomité, der udvælger, overvåger og optimerer alle de investeringer, vi foretager i vores børsnoterede investeringsfonde. Som investor holder vi dig løbende opdateret med indsigt og nyheder fra de specialister, der forvalter din formue.

Få en second opinion

I Formuepleje tilbyder vi attraktive investeringsmuligheder og omhyggelig rådgivning for danskere med overskud. Med vores kontorer rundt omkring i Danmark prioriterer vi den tætte kontakt til dig, og vi står klar, når du har behov for det. Hos Formuepleje kan vi hjælpe dig, når du har brug for overblik og investeringsstrategi eller en second opinion på dine nuværende investeringer og dine fremtidige muligheder.

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op