Spring til indhold

Bestyrelserne for FP Kapital A/S, Formuepleje Holding A/S og Formuepleje A/S

Bestyrelsesmedlemmer i FP Kapital A/S, Formuepleje Holding A/S og Formuepleje A/S.

 

Andreas Hommelhoff
Medlem af bestyrelsen og midlertidig bestyrelsesformand i FP Kapital A/S, Formuepleje A/S og Formuepleje Holding A/S

Andreas Hommelhoff er uddannet finansøkonom og cand.merc. i Strategy, Organisation & Leadership på Handelshøjskolen samt har bestyrelsesuddannelser fra AU, CBS og INSEAD.
Direktør og partner i Hommelhoff Group, som investerer indenfor fast ejendom, fritids- og oplevelsescenteret og langsigtede samarbejder samt kapitalinvestering.
Derudover er han bestyrelsesformand i Pilgrim koncernen og bestyrelsesmedlem i Creari, Otium, Domis, NRGi og Hommelhoff Group mv. Særlige kompetencer er inden for forretningsudvikling, ledelse, strategi, regnskab og finans samt bestyrelsesarbejde for virksomheder, herunder finansielle virksomheder underlagt tilsyn.

 

Dorte Ransby

Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S og Formuepleje A/S

Dorte Ransby er uddannet cand.scient. i Business Administration fra Copenhagen Business School (CBS) i 1995. Hun har efterfølgende taget flere internationale lederuddannelser og bestyrelsesuddannelsen fra CBS. Dorte Ransby har blandt andet oparbejdet dyb indsigt i digitalisering og fintech, samt hvordan data styrker kundefokus og produktudvikling. Hun har været en del af direktionen i Codan og bestred i en årrække ledende stillinger indenfor forretningsudvikling, kundekoncepter og transformation hos både Nets og Tryg A/S. Hun sidder derudover i bestyrelsen for en af Danmarks største NGO'er.

 

Jesper Lund

Bestyrelsesmedlem i FP Kapital A/S, Formuepleje A/S og Formuepleje Holding A/S

Jesper Lund er er født i 1963 og uddannet cand.merc.aud fra Aarhus Universitet i 1988 og Statsautoriseret revisor i 1991 (beskikkelse er deponeret den 2. juli 2019) og efteruddannelse fra bl.a. IMD Business School og INSEAD Business School. Han har siden 2021 været bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S. Han har siden 1. februar 2020 været President og CEO i Lars Larsen Group. Før det mere end 33 års erfaring fra PwC. 

 

Daniel Albæk
Bestyrelsesmedlem i FP Kapital A/S, Formuepleje Holding A/S og Formuepleje A/S

Daniel Albæk er født i 1988 og uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet i 2013. Han har efterfølgende en bestyrelsesuddannelse fra CBS. Han har siden 2021 været bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S, og i oktober 2022 trådte han også ind i bestyrelsen for Formuepleje A/S. Han er Chief Investment Officer hos Lars Larsen Group. 

 

Jesper Rangvid

Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S og Formuepleje A/S

Jesper Rangvid er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet i 1995 og senere ph.d. i finansiering fra Copenhagen Business School. Han har siden 2007 været professor i finansiering på CBS, hvor han også sidder i bestyrelsen. Derudover har Jesper Rangvid erfaring fra en lang række nuværende og tidligere bestyrelsesposter i den finansielle sektor. Blandt andet Finansiel Stabilitet, Forenet Kredit, Rådet for Afkastforventninger, Danish Finance Institute og Lægernes Bank og Pension. Mange kender ham nok også for at stå bag Rangvid-udvalget, der skulle afdække årsagerne til finanskrisen fra 2008.

 

Carsten With Thygesen
Bestyrelsesmedlem i FP Kapital A/S, Formuepleje Holding A/S og Formuepleje A/S

Carsten With Thygesen er uddannet cand.silv., E*MBA og HD (F) og har mere end 30 års erhvervserfaring, heraf 10 år i Realkredit Danmark A/S, 5 år som koncerndirektør i Hedeselskabet og 13 år som administrerende direktør for HedeDanmark A/S. Han har siden 1998 været medlem af bestyrelsen i en række investeringsselskaber, herunder som næstformand i Realdania siden 2009 og i 2013-2019 som formand for Investeringskomiteen i Realdania. Fra 2016 til ultimo 2018 blev han desuden formand for Markedsmodningsfonden udpeget af Erhvervsministeren og er fra den 1. januar 2020 formand for Arkitektskolen Aarhus udpeget af Uddannelses- og Forskningsministeren. Se også her for yderligere bestyrelsesposter. 

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op