Spring til indhold

Bestyrelsen for Formuepleje Holding A/S

Bestyrelsesmedlemmer i Formuepleje Holding A/S.

 Steffen Ebdrup

Steffen Ebdrup
Bestyrelsesformand for Formuepleje Holding A/S

Bestyrelsesformand Steffen Ebdrup er uddannet cand.jur fra Aarhus Universitet i 1979. Han har mere end 35 års erhvervserfaring som advokat og indehaver af Holst, Advokater, og har siden sin studietid været tilknyttet Aarhus Retshjælp, hvor han i dag er medlem af bestyrelsen. Han står sammen med sin kone bag opførslen af Strandhotellet Blokhus, der åbnede i juli 2017. Sideløbende sidder han i bestyrelsen for en lang række selskaber og fonde.

 

 Andreas Hommelhoff

Andreas Hommelhoff
Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S

Andreas Hommelhoff er uddannet cand.merc i Strategy, Organisation & Leadership på Handelshøjskolen i Aarhus i 2013 og har samme sted taget en bestyrelsesuddannelse. Han er forretningsudvikler i DOMIS, som udvikler, investerer og driver kvalitetsejendomme med hovedvægt på boliger. Andreas er også bestyrelsesmedlem i Pilgrim, NRGi og i EL:CON.

 

Jørgen Wisborg

Jørgen Wisborg
Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S

Jørgen Wisborg er født i 1962, er cand.merc. i afsætning og udenrigshandel fra Handelshøjskolen i Aarhus og har en managementuddannelse fra INSEAD. Han er administrerende direktør i energiselskabet OK. Sideløbende er han medlem af en række bestyrelser - blandt andet Kamstrup, Danoil, Schouw & Co og AP Pension.

 

Lene Espersen

Lene Espersen
Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S

Lene Espersen er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet i 1990, og har fra 1994 haft en lang politisk karriere i som folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti, hvor hun har fungeret som justitsminister, økonomi- og erhvervsminister og senest udenrigsminister. I dag er hun administrerende direktør for Danske Arkitektvirksomheder, og er sideløbende medlem af en række bestyrelser samt formand for Beskæftigelsesrådet og bestyrelsesformand for Aalborg Universitet.

 

 

Jesper Balser

Jesper Lund

Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S

Jesper Lund er er født i 1963 og uddannet cand.merc.aud fra Aarhus Universitet i 1988 og Statsautoriseret revisor i 1991 (beskikkelse er deponeret den 2. juli 2019) og efteruddannelse fra bl.a. IMD Business School og INSEAD Business School. Han har siden 2021 været bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S. Han har siden 1. februar 2020 været President og CEO af Lars Larsen Group. Før det mere end 33 års erfaring fra PwC. Særlige kompetencer inden for ledelse, strategi, køb og salg af virksomheder, regnskab, finans, selskabsret samt bestyrelsesarbejde.

 

 

Jesper Balser

Daniel Albæk
Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S

Daniel Albæk er født i 1988 og uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet i 2013. Han har efterfølgende en bestyrelsesuddannelse fra CBS. Han har siden 2021 været bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S. Han er Chief Investment Officer hos Lars Larsen Group. Særlige kompetencer inden for køb og salg af virksomheder, finans, regnskab og strategi.

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op