Spring til indhold

Bestyrelserne for FP Kapital A/S, Formuepleje Holding A/S og Formuepleje A/S

Bestyrelsesmedlemmer i FP Kapital A/S, Formuepleje Holding A/S og Formuepleje A/S.

 

Kirstine Damkjær
Bestyrelsesformand for FP Kapital A/S, Formuepleje Holding A/S og Formuepleje A/S

Bestyrelsesformand Kirstine Damkjær er uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet i 1997. Hun har tidligere været direktør i EKF Danmarks Eksportkredit og har mere end 25 års erhvervserfaring som leder i den finansielle sektor, herunder med en stor del i udlandet, hvor hun har arbejdet hos bl.a. International Finance Corporation i USA. Kirstine Damkjær sidder også i en række bestyrelser i både Danmark og udland.

 

 Andreas Hommelhoff

Andreas Hommelhoff
Bestyrelsesmedlem i FP Kapital A/S og Formuepleje Holding A/S

Andreas Hommelhoff er uddannet cand.merc i Strategy, Organisation & Leadership på Handelshøjskolen i Aarhus i 2013 og har samme sted taget en bestyrelsesuddannelse. Han er forretningsudvikler i DOMIS, som udvikler, investerer og driver kvalitetsejendomme med hovedvægt på boliger. Andreas er også bestyrelsesmedlem i Pilgrim, NRGi og i EL:CON.

 

Jørgen Wisborg

Jørgen Wisborg
Bestyrelsesmedlem i FP Kapital A/S og Formuepleje Holding A/S

Jørgen Wisborg er født i 1962, er cand.merc. i afsætning og udenrigshandel fra Handelshøjskolen i Aarhus og har en managementuddannelse fra INSEAD. Han er administrerende direktør i energiselskabet OK. Sideløbende er han medlem af en række bestyrelser - blandt andet Kamstrup, Danoil, Schouw & Co og AP Pension.

 

Jesper Lund

Bestyrelsesmedlem i FP Kapital A/S og Formuepleje Holding A/S

Jesper Lund er er født i 1963 og uddannet cand.merc.aud fra Aarhus Universitet i 1988 og Statsautoriseret revisor i 1991 (beskikkelse er deponeret den 2. juli 2019) og efteruddannelse fra bl.a. IMD Business School og INSEAD Business School. Han har siden 2021 været bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S. Han har siden 1. februar 2020 været President og CEO i Lars Larsen Group. Før det mere end 33 års erfaring fra PwC. 

 

Daniel Albæk
Bestyrelsesmedlem i FP Kapital A/S, Formuepleje Holding A/S og Formuepleje A/S

Daniel Albæk er født i 1988 og uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet i 2013. Han har efterfølgende en bestyrelsesuddannelse fra CBS. Han har siden 2021 været bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S, og i oktober 2022 trådte han også ind i bestyrelsen for Formuepleje A/S. Han er Chief Investment Officer hos Lars Larsen Group. 

 

Lene Espersen

Lene Espersen
Bestyrelsesmedlem i Formuepleje Holding A/S

Lene Espersen er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet i 1990, og har fra 1994 haft en lang politisk karriere i som folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti, hvor hun har fungeret som justitsminister, økonomi- og erhvervsminister og senest udenrigsminister. I dag er hun administrerende direktør for Danske Arkitektvirksomheder, og er sideløbende medlem af en række bestyrelser samt formand for Beskæftigelsesrådet og bestyrelsesformand for Aalborg Universitet.

 

Carsten With Thygesen

Carsten With Thygesen
Bestyrelsesmedlem i Formuepleje A/S 

Carsten With Thygesen er uddannet cand.silv., E*MBA og HD (F) og har mere end 30 års erhvervserfaring, heraf 10 år i Realkredit Danmark A/S, 5 år som koncerndirektør i Hedeselskabet og 13 år som administrerende direktør for HedeDanmark A/S. Han har siden 1998 været medlem af bestyrelsen i en række investeringsselskaber, herunder som næstformand i Realdania siden 2009 og i 2013-2019 som formand for Investeringskomiteen i Realdania. Fra 2016 til ultimo 2018 blev han desuden formand for Markedsmodningsfonden udpeget af Erhvervsministeren og er fra den 1. januar 2020 formand for Arkitektskolen Aarhus udpeget af Uddannelses- og Forskningsministeren. Se også her for yderligere bestyrelsesposter. 

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op