Spring til indhold

LEI-kode

Virksomheder, fonde og foreninger, der ønsker at handle med værdipapirer, skal lovmæssigt have en LEI-kode. Hos Formuepleje kan vi hjælpe dig med at få den oprettet.

Gratis LEI-kode til Premium Elite kunder

Premium Elite fordel

Gratis LEI-kode til Premium Elite kunder

Investerer du for mere end 10 millioner i Formueplejes investeringsløsninger, er du omfattet af vores udvidede VIP-service, Premium Elite.

Her får du adgang til en fuld rådgivningspakke, der blandt andet omfatter gratis oprettelse og løbende administration af en LEI-kode.

For at få oprettet og administreret din LEI-kode, skal du kontakte os på lei@formuepleje.dk.

Sådan fungerer LEI-koder

En LEI-kode er en standardiseret kode på 20 tegn bestående af både cifre og bogstaver. LEI står for Legal Entity Identifier, og koden indeholder oplysninger, der gør det muligt entydigt at identificere virksomheder på globalt plan.

Som virksomhed, fond eller forening, skal du for at opfylde gældende EU-lovgivining have oprettet en LEI-kode, hvis du ønsker at handle med værdipapirer. 

Bestil en kode

Bestil en kode

Virksomheder kan oprette en LEI-kode ved at kontakte en LEI-udbyder, som validerer visse oplysninger om virksomheden, inden koden bliver udstedt. De oplysninger, som udbyderen skal have ved oprettelsen af en LEI-kode, er typisk oplysninger, der er anført i CVR-registeret.

I Formuepleje har vi indgået en aftale med LEI-kode udbyderen Global FinReg. Her kan alle kunder i Formuepleje oprette en LEI-kode med rabat, som opnås ved at oplyse om kundeforholdet. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe en gyldighedsperiode på 3 eller 5 år til en stærkt nedsat pris, som både sparer dig for tid og penge. Desuden kan du tilmelde dig automatisk fornyelse for minimalt besvær.

Kontakt Global FinReg for at oprette, forny eller administrere din LEI-kode.

 

 

Flere fordele med Premium Elite

Senior Wealth Plan

Senior Wealth Plan

Som en af del af den fulde rådgivningspakke, du har adgang til som Premium Elite-kunde i Formuepleje, hjælper vi dig med at lave en Senior Wealth Plan.

Ved hjælp af en Senior Wealth Plan giver vi dig et skræddersyet overblik og råd til at sikre, at opsparingen rækker længst muligt.

 

Læs mere om Premium Elite fordele

Eksklusive events og arrangementer

Som Premium Elite-kunde bliver du inviteret til investeringsfaglige netværksmøder med andre Premium Elite-kunder. Du inviteres også til de mange eksklusive events og netværksarrangementer, der afvikles i løbet af året. Du har blandt andet mulighed for at komme med til særlige Formueplejedage, investeringsseminarer og kulturelle arrangementer. Som Premium Elite-kunde kan du tilmelde dig vores events og arrangementer via Formuepleje app'en.

Helbredsordning og ekstra luksus på dine rejser

Helbredsordning og ekstra luksus på dine rejser

Som Premium Elite-kunde bliver du tilbudt særlige services relateret til helbred i form af rådgivning eller undersøgelser. Derudover sørger Formuepleje for 24-7 beredskab, når du rejser, så du altid kan føle dig sikker og tryg.

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op